Bulvár

Britney Spears kipakolt: a gyámság alatti abúzusokról is vallott, de már törölte az egészet

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 29. 9:11

Apjáról, anyjáról, a gyámságról és egy militáns terápiáról is beszélt.

Kikerült a YouTube-ra egy 22 perces hangfájl, amelyben Britney Spears a gyámság alatt őt ért abúzusokról beszél, és azt is elárulja, miért mondott nemet Oprah Winfrey ajánlatára, hogy nagyon nagy összegért cserébe kipakoljon egy exkluzív interjúban, írja a Page Six.

Nem kaptam semmit azért, hogy ezt megosztom. Több interjúfelkérésem is volt Ophrától és sok más embertől, és ezek nagy pénzekkel kecsegtető ajánlatok voltak. Nem éltem egyikkel sem

– mondta a szupersztár. 

Az azóta törölt klipben Spears újfent kikelt a családja ellen, akik, elmondása szerint, cserben hagyták a gyámsága alatt.

Megöltek, és ez szó szerint értendő. Eldobtak maguktól. Ezrek előtt léptem fel esténként Vegasban… Egy gép voltam. Őrület volt

– jelentette ki Spears.

Az énekesnő megerősítette korábbi állítását, miszerint 2019-ben egy mentálhigiénés intézetbe kényszerítették, csak mert egy próbán nem volt hajlandó előadni egy táncmozdulatot. Elmondása szerint az intézetben mások előtt kellett levetkőznie, és „militáns” hangulatú terápián kellett részt vennie.

Mint arról beszámoltunk, Britney Spears apja 14 éven át tartó gyámsága alól tavaly novemberben szabadult. Azóta több alkalommal beszámolt róla, hogyan tette tönkre az életét Jamie Spears.


Nyitókép: Joe Scarnici/WireImage

#Bulvár#britney spears#gyámság#abúzus

Címlapról ajánljuk