Bulvár

Osváth Zsolt: Buzi létemre én magyarázzam el Kulcsár Edinának, hogy készül a gyerek?

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 26. 14:47

Az influenszer sem hagyta szó nélkül a gólyahírt.

A TikTokon osztott meg egy rövid reakciót Osváth Zsolt arra a hírre, hogy Kulcsár Edina gyereket vár, illetve hogy a szépségkirálynő nem érti, hogyan eshetett teherbe. Az influenszer az „Anya csak egy van…” felirattal ellátott videóban azt mondja:

Most olvastam, hogy a Kulcsár Edina egyszerűen nem tudja, hogy jöhetett össze a gyerek. Most tényleg buzi létemre én magyarázzam el, hogy készül a gyerek két heterónak? Írjátok már meg neki! Milyen jól fog esni a gyereknek, ha majd ezt visszaolvassa! Hát én nem tudom, hogy te hogy sikerülhettél… Jó lesz ez!

Kulcsár valójában azért lepődött meg a híren, mert fogamzásgátlót szedett, ráadásul nőgyógyászati betegsége miatt első gyermeke érkezése előtt az orvosok kevés jóval kecsegtették. Korábban arról beszélt: „Annyira lesokkolt az eredmény, hogy egy órán át csak ültem, és meredten néztem magam elé, mert nem akartam elhinni”.

Szerdán Tibi atya is beleszállt Kulcsár Edinába hasonló okokból: szerinte a korábbi szépségkirálynő eddig kényesen odafigyelt rá, hogy a közösségi médiában legalább megpróbálja azt hazudni, hogy ő felelős szülő. Tibi atya szerint ez leomlott, a kiváló anyaság „a szent figyelemhez már kevés volt, és jöhet a felelőtlenül szexelő elvált anyuka”.

Nyitókép: Osváth Zsolt / Facebook

#Bulvár#osváth zsolt#kulcsár edina#tiktok#terhes#meleg

Címlapról ajánljuk