Bulvár

Shakira kiakadt, amikor megtudta, hogy Piqué becsajozott

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 24. 11:27

A focista két hónappal a szakítás után már más egy másik nőt csókol.

Gerard Piqué és Shakira – akit adócsalással vádolnak – két hónapja döntöttek úgy, hogy 11 év után külön folytatják. A 35 éves focistát azóta hírbe hozták egy 23 éves PR tanulóval, Clara Chia Martival. Az állítólagos új párt Katalóniában kapták lencsevégre augusztus 21-én, amit egykori szerelme nem fogadott túl jól.

Shakira nem akarja elhinni, hogy Gerard ilyet tett ennyivel a szakításuk után

– mondta a Hollywood Life forrása.


Az egykori párosnak van egy 7 és egy 9 éves fia, Sasha és Milan. Shakira állítólag mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyerekeket a legnagyobb békében neveljék exével. Sőt, állítólag még abba is belement, hogy a Barcelonában élő Piqué útiköltségét minden egyes alkalommal kifizesse, amikor meglátogatja a Miamiban élő gyerekeket.

Természetes, hogy senki sem akarja látni, ahogy az exe kavar valakivel, de Shakira már jóval azelőtt túllépett, hogy szakítottak volna. Ettől függetlenül idegesíti ez a helyzet, de Gerard továbbra is a gyermekei apja, ezért tudja, hogy el kell engednie a haragját

– mondta a forrás, majd hozzátette, hogy az énekesnő életében a gyermekei élvezik most a legfőbb prioritást, és bár megállapodtak, hogy egy évig nem mutatkoznak a nyilvánosság előtt, nem tudja irányíani, hogy mit tesz Piqué.


Nyitókép: Marc Piasecki / Getty Images

#Bulvár#shakira#piqué#szakítás#csók

Címlapról ajánljuk