Bulvár

Shakira dobta focista pasiját

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. június 4. 14:55

A kolumbiai énekesnő állítólag egy másik nővel kapta rajta Gerard Pique-t, a Barcelona védőjét. 12 évig voltak együtt, két gyerekük született.

Pique és Shakira szombaton bejelentették a szakításukat, írta meg szinte a teljes bulvár-, zenei és sportsajtó. A Barcelona védője, Gerard Pique és a kolumbiai énekesnő, Shakira 12 év együttlét után jelentették be különválásukat.


Az elmúlt napokban már hallani lehetett róla, hogy különválnak a pár útjai, szombaton az EFE spanyol hírügynökségnek megerősítették a hírt.

A gyermekeink jóléte érdekében, akik a legfontosabbak számunkra, kérjük a magánéletünk tiszteletben tartását. Köszönjük megértésüket

– írták közös közleményükben.

Pique és Shakira a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság előtt ismerkedtek meg, és kapcsolatuk nem sokkal a torna után kezdődött, amelyet Spanyolország nyert meg, írja a FourFourTwo.

Pique és Shakira is február 2-án született, az énekesnő (aki 45 éves) pontosan 10 évvel idősebb, mint a Barcelona védője. A párnak két kisgyermeke van: Milan (kilencéves) és Sasha (hatéves).

Hivatalos okot nem közöltek a szakításra, de a bulvársajtó úgy értesült korábban, hogy az FC Barcelona futballistája megcsalta Shakirát, aki egyszer állítólag rajta is kapta párját egy másik nővel.

Spanyolországi hírek szerint Gerard Pique az elmúlt hetekben, hónapokban már egyedül élt barcelonai lakásában.

Nyitókép: Shakira és Pique 2019-ben, Madridban. Fotó: Europa Press Entertainment/Europa Press via Getty Images

#Bulvár#shakira#gerard pique#fc barcelona#szakítás#celebpár

Címlapról ajánljuk