Bulvár

Banalitások, abszurditások és öndicsérő kaliforniai közhelyek – Ízekre szedték Meghan Markle beszélgetős műsorát

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 24. 12:17

A legtöbben azt nehezményezik, hogy mintha a hercegné nem meghívott vendével készítene interjút, hanem saját magával. 

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, elindult Meghan sussexi hercegné podcastja a Spotify-on, a korábban színésznőként dolgozó Meghan Markle az első részben Serena Williams teniszezővel beszélgetett. A hercegné elmondta: a jövőben szeretné bemutatni azokat a skatulyákat, amelyekbe a nőket zárták generációkon át. Az első epizód az ambíció témakörét járta körbe, Meghan Markle szerint sokan félreértik ezt a jelenséget és ha egy ambiciózus nőről van szó, olyan negatív képzeteket tárdítanak hozzá, mint az agresszió.

A Daily Mail nézte meg, hogy sikerült-e lenyűgözni a kritikusokat. Úgy tűnik, nem igazán.

Idézik a Timest , amelynek munkatársa úgy fogalmaz: a sussexi hercegné szinte teljesen abszurd új podcastje, az Archetípusok azt ígéri, hogy szétszedi azokat a skatulyákat, amelyekbe a nőket generációk óta bezárták. „Az első epizód - egy interjú Serena Williamsszel - tanúsága szerint ez egyáltalán nem fog sikerülni.”

A podcast a banalitások, abszurditások és önelégült kaliforniai közhelyek ízlésesen hangszerelt parádéja. A sok csengő zene és a semmitmondó beszélgetés hatására úgy érzed, hogy egy wellnessfürdő relaxációs szobájába zártak be egy szokatlanul önfeledt jógaoktatóval

– véli a szerző, aki szerint „még azok is, akik szimpatizálnak Meghan helyzetével (és egyszer azt hittem, hogy én is közéjük tartozom), úgy fogják találni, hogy az Archetípusok egy teljes órás epizódja szokatlanul mogorva hangulatba hozza őket.”

Celia Wardent, a Daily Telegraph szerzőjét sem sikerült meggyőzni. Ő arról ír, hogy a podcast elvileg egy interjú egy inspiráló sportolóval, aki csak névleg van jelen. 

Ha az évad hátralévő része is olyan lesz, mint a premier, akkor valójában azt fogjuk hallgatni hétről hétre, hogy Meghan önmagával készít interjút

– írta kissé vitriolosan.

„Még az anekdota arról, hogy Meghan hogyan találkozott először az állítólagos interjúalanyával – egy 2010-es Super Bowl partin – valahogy öndicséretté válik. Amikor Serenát kiszúrta, amint felé tart, Meghan azon tűnődött, hogy vajon ki a fene kelthette fel ennek a különleges nőnek az érdeklődését, és – ó, te jó ég! – ő volt az” – vetette fel.

Úgy látja, minden nőnek volt már olyan barátnője, mint Meghan Marke, olyan, aki minden önbizalmat visszafordít, és a nyomasztó történeteknél saját még nyomasztóbb és még hosszabb története felé téríti a beszélgetést.

A Spectator kritikusa szerint sem igazán a női címkékről szólt az adás, hanem a hercegnéről. 

Az első vendég Serena Williams, de a teniszrajongók, akik ráhangolódnak, talán kicsit csalódottak lesznek. A műsor valójában Meghanról szól, hiszen 11 percig tart, amíg Serena szóhoz jut

– írta.

Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images for the Invictus Games Foundation

#Bulvár#meghan markle#archetypes#spotify

Címlapról ajánljuk