Bulvár

Jolly durva kritikával illette Zoltán Erikát, de az énekesnő rövidre zárta az ügyet

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 23. 8:27

Jolly közölte: ő csak akkor áll ki a közönség elé, ha meg tudja csinálni a produkciót úgy, ahogyan elvárják tőle. 

A Blikk írta meg, hogy erős indulatokat váltott ki az énekes Jolly Facebook-posztja, amelyben Zoltán Erika énekesnőt illette kritikával. A zenész egy videót osztott meg az énekesnőnek egy egri hotelben való fellépéséről.

Hajnalban hazafelé akadtam rá erre a videóra, nem hittem a fülemnek... Pedig nagyon szerettem Zoltán Erikát, de ezt nem kéne erőltetni így, bocsi

– fogalmazott a posztban, amelyet azóta törölt Facebook-oldaláról. Később Jolly elmagyarázta: nem volt benne rossz szándék, tiszteli Zoltán Erikát. „Viszont szakmai füllel ez a produkció nem sikerült, és ezt rajtam kívül nagyon sokan mások is hallják… Sajnálom, ha esetleg ezzel valakinek csalódást okoztam, de ki vagyok én? Nem ez a véleménynyilvánítás fogja befolyásolni a művésznő további sikereit vagy kudarcait, mint ahogy az én pályafutásomat sem” – fogalmazott az előadó, aki arra is kitért, hogy „én akkor állok ki élőben az emberek elé, ha meg tudom csinálni úgy, ahogy azt tőlem a közönségem elvárja. Ha nem, akkor inkább lemondom a műsort, és nem okozok csalódást a közönségnek.”

A Bors kereste meg Zoltán Erikát az erős kritika miatt. Az énekesnő a lapnak egyszerűen azt mondta:

Egyáltalán nem érdekel, egyszerűen nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, nem veszek róla tudomást.

Zoltán Erika a Fókusznak beszélt arról, hogy ma már 24 éves lánya, Zoé a személyi edzője. Az énekesnő büszkén vállalja a korát, betöltötte a hatodik X-et, és hálás azért a sok bölcsességért, amelyet eddigi pályafutása alatt gyűjtött.


Nyitókép: RTL Klub / Fókusz

#Bulvár#jolly#zoltán erika#kritika

Címlapról ajánljuk