Bulvár

Bunyós Pityu: A saját szememmel akartam látni, mit művelt a Tarnával ez a két felelőtlen pancser

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 22. 14:14

A vasöklű énekest felháborította, amit egy borászat művelt a folyóval.

A Tarnát védő civilek iránti szolidaritásból Kápolnán járt a hétvégén Szikora István, azaz Bunyós Pityu, tizenkétszeres nehézsúlyú ökölvívó bajnok, valamint Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó és kickbox-világbajnok, írja a Blikk.

Mint arról július végén az rtl.hu elsőként beszámolt, a Tarna alsó szakasza teljesen kiszáradt már júliusban, százával hullottak el állatok a folyó kiszáradt részén. Kiderült, hogy a kiszáradó folyó felső folyásán gáttal és szivattyúval vételezett vizet a Tóth és Tóth Pincészet. A szőlészet gátját végül helyi civilek és környezetvédők bontottak le.

A saját szememmel szerettem volna látni, mit művelt a Tarnával ez a két felelőtlen pancser

– mondta a lapnak Bunyós Pityu.

„A borászat vezetőinek tudniuk kell, hogy ha ők vagy az ő megbízásukból bárki a barátaimat fenyegeti, azt úgy fogom tekinteni, mintha engem fenyegetnének. Először felvetődött bennem, hogy megkeresem őket, hátha meg lehet értetni velük, milyen súlyos pusztítást okoztak, de végül letettem erről, mert attól félek, hogy még ha csúnyábban szólok hozzájuk, attól is megsérülnek” – folytatta az egykori bokszoló.

Szikora szerint „ezeknek az embereknek még idejekorán egy jó nagy atyai pofont kellett volna kapniuk, hogy megtanulják tisztelni és óvni a minket körülvevő természetet”, idézi őt a Blikk.

Nyitókép:  RTL Klub

#Bulvár#bunyós pityu#tarna#pofon

Címlapról ajánljuk