Bulvár

Tóth Gabi a besült gazdatüntetésen élcelődött traktoros videójában

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 21. 15:30

„Kicsit aggódtam, hogy nem marad traktor a földeken…”

Augusztus 20-án elmaradt Budapesten a Szabó Bálint korábbi független szegedi önkormányzati képviselő által szervezett gazdatüntetés, legalábbis abban a formában, ahogy a szervező ígérte. Azt mondta, 1800 traktorral fognak a belvárosba vonulni és lezárni a rakpartot, de végül a Hősök terén jelentek meg nagyjából százan, traktorok nélkül.

Mindenesetre a besült gazdatüntetés jó apropónak tűnt a kormánypárt elkötelezett hívének, Tóth Gabinak, hogy élcelődjön egyet a rendezvény kifulladásán.

Kicsit aggódtam, hogy nem marad traktor a földeken, annyira elhittem azt, amit a közösségi médiában láttam, úgyhogy gondoltam, beülök Józsim mellé, nehogy üresen maradjanak a földek. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy végül a valóság nem igazolta vissza a közösségi médiában jelzett várakozásokat

– írta Facebook-oldalán az énekes, bár azt elfelejtette megemlíteni, hogy augusztus 20-án nagy esők vonultak végig az országon, esőben pedig nem igazán lehet aratni vagy más mezőgazdasági munkát végezni. A mellékelt videón az látható, hogy az énekes egy traktorban köröz egy szántóföldön.

Tóth Gabit politikai szerepvállalása, illetve drága órája miatt számos kritika érte a közelmúltban, illetve a Facebookon is kap hideget-meleget a kommentelőktől.


Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Bulvár#tóth gabi#traktor#gazdatüntetés#augusztus 20

Címlapról ajánljuk