Bulvár

Béres Anett a gyógyulásáról: Most nagyjàból még csak feküdni tudok

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 20. 17:31

A gerincmerevítőt is még hordania kell.

„Rengetegen írtatok nekem a riport óta, hogy mellettem vagytok, amit nagyon köszönök! A baleset után az első egy hétben, csak arra tudtam gondolni, hogyan tudnám vissza csinálni, de utána erőt vettem magamon, és a rosszban csak a pozitív dolgokra koncentráltam! A legfontosabb, hogy életben vagyok” – írja Béres Anett legutóbbi Instagram-posztjában.


Mint arról beszámoltunk, a VV Anettként is ismert egykori valóságshow-szereplőt csaknem két hónappal ezelőtt eszméletlen állapotban, törött csontokkal találták meg egy spirituális szertartás után. Csigolyatörést szenvedett, továbbá öt bordája és a sarokcsontja is eltört. 

Jelenlegi állapotáról a friss posztban ezt írja: „Sok van még a gyógyulásomból, de mindent megteszek, hogy napról napra fejlődjek valamit! Egy baleset mindig megváltoztatja az ember gondolkodását, és utána jobban értékelünk mindent! 

Majd így folytatja:

Most nagyjàból még csak feküdni tudok, a jobb lábamra nem terhelhetek, és a gerincmerevítőt is még hordanom kell! Minden nap gyógytornázok…

Béres Anett kedden a Fókusznak adott interjút. Azt mondta, nem látott kígyókat és anyaszült meztelen sem volt, viszont pokoli kínokat élt át az ayhuasca szertartás után.

Bárcsak kígyókat láttam volna, konkrétan én a sátánt láttam. Tényleg azt képzeltem, hogy a sátán belém akar költözni. A nőt, aki a szertartást tartotta, őt a sátánnak láttam

– mondta a valóságshow-sztár. A Fókusz riportját az alábbi videóban nézheti meg.


A Béres Anettel készült interjú vágatlan változatát pedig, amiben egyebek közt arról mesélt, hogy úgy érezte, mintha egy horrorfilmbe került volna, az alábbi videóban nézheti meg.


Nyitókép:  RTL Klub

#Bulvár#béres anett#vv anett#ayahuasca

Címlapról ajánljuk