Bulvár

„Előtte 15 évig lebbent a csöcs jobbról balra, most meg édesanya, keresztény” – Kajdi Csaba keményen kiosztotta Tóth Gabit

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 18. 11:35

Szerinte már az is álszent viselkedés, hogy az énekes olyan műsorokban vállal szereplést, amelyek nem felelnek meg a keresztény-konzervatív értékeknek. 

Ismét keményen bírálta Kajdi Csaba modellügynök Tóth Gabit – írta a Blikk.

A Cyla művésznevet is használó Kajdi Csaba az Instagramon 24 órás sztoriban az énekessel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Olyan álszent és annyira köpönyegforgató – aranyanyám, de szeretem! –, hogy a hatalom pénzéből hétmilliós Rolex-órában rongyolunk az elmúlt két évben, meg dobáljuk magunkra a keresztet. 

Előtte 15 évig így lebbent a csöcs jobbról balra, most meg édesanya, keresztény, azt se tudjuk, hogy gazsuláljunk a Gábor Áron rézágyújában!.

Kajdi Csaba szerint az is álszent viselkedés, hogy Tóth Gabi olyan tévéműsorokban vállal szereplést, amelyek szerinte nem felelnek meg a keresztény-konzervatív értékeknek. 

Tóth Gabi korábban a Blikknek azt mondta, hogy rendszeresen fenyegetik őt és a gyerekeit a közösségi oldalán keresztül, valamint telefonon. A támadások állítása szerint az után kezdődtek, hogy fellépett tavaly szeptemberi eucharisztikus világkongresszuson. Az énekesnő kijelentette:

Össztüzet zúdítottak rám a sajtóban, és megpróbálták ellenem hangolni a közvéleményt.

Nem tagadta, hogy kapott támogatást, hogy „elvihessük a dalainkat a határon túl élő magyaroknak”, de szerinte „teljesen indokolatlanul” tolták „politikai térbe”.

Nyitókép: Tóth Gabi énekesnő a Terror Háza Múzeum alapításának 20. évfordulója alkalmából szervezett ingyenes koncerten a múzeum előtt 2022. február 26-án. Fotó: MTI/Kovács Attila

#Bulvár#kajdi csaba#tóth gabi#kereszténység#bírálat

Címlapról ajánljuk