Bulvár

Híresek, gazdagok és szexik – sztárcsemeték, akikre már nem csak a szüleik miatt figyelünk

Juhász FlóraJuhász Flóra

2022. augusztus 14. 8:31

Színészet, zene, modellkedés: a sztárok gyerekei előtt nyitva állnak a kapuk, bármilyen foglalkozást is válasszanak. Íme néhány külföldi sztárcsemete, akik úgy döntöttek, hogy a rivaldafényben élik felnőtt életüket.

A gyerekek olyan gyorsan felnőnek – bizonyára ezt érezhetik azok a híres szülők is, akiknek utódai előszeretettel osztanak meg néha visszafogottabb, néha pedig bevállalósabb képeket. Összegyűjtöttünk néhány sztárgyereket, akik remek géneket örököltek felmenőiktől, és bár biztos, hogy az indulásban sokat segített nekik a családi háttér, legtöbbjüket már nem csak szüleik miatt ismerhetjük.

Billie Lourd

Billie Lourd neve talán elsőre nem cseng ismerősen, azonban az igazi Star Wars-fanok egyből tudják, hogy bizony Leia hercegnő, azaz Carrie Fisher, lányáról van szó, aki anyja mellett maga is szerepelt a legújabb Star Wars-filmekben. Billie emellett más filmekben és sorozatokban is feltűnt már, így biztos, hogy nemcsak szépségét, de tehetségét is az anyjától örökölte.

 

Hailey Bieber

Hailey Bieber, avagy leánykori nevén Hailey Baldwin, Stephen Baldwin színész lánya, modell, nem mellesleg Justin Bieber felesége. Hailey számos divatkampánynak volt már az arca, nemrégiben pedig saját szépségápolási márkája, a Rhode népszerűsítésére használta fel páratlan génjeit.

 

Dakota Johnson

Melanie Griffith színésznő lánya, Dakota Johnson, leginkább A szürke 50 árnyalata című erotikus kasszasiker miatt került a figyelem középpontjába. Bár Dakota színészi teljesítménye nem mindenkinek tetszett, az kétségtelen, hogy jól mutatott a képernyőn.

Híresek, szexik és gazdagok - sztárcsemeték, akik nem este messze attól a bizonyos fától
Fotó: Marilla Sicilia / Archivio Marilla Sicilia / Mondadori Portfolio / Getty Images


Zoe Kravitz

A macskanő legújabb megtestesítője igazán híres felmenőkkel rendelkezik, mivel anyja, Lisa Bonnet színésznő, az apja pedig Lenny Kravitz, énekes-dalszerző, producer, színész és rendező. Zoe is kipróbálta már magát valamennyi területen, sőt modellként az Yves Saint Laurent divatház arca is. 

Ava Philippe nevét kevesebben ismerik, az arcát már annál többen, ugyanis a megszólalásig hasonlít világhírű anyjára, Reese Witherspoonra. Ava maga is kacsintgat a színészkedés felé, és ki tudja, talán egyszer ő lesz a következő Doktor Szöszi.

 

Emma Roberts

Emma Roberts színésznőre pillantva sokan felkaphatják a fejüket, és garantáltan nem Eric Roberts színész jut eszükbe, aki Emma apja. A színésznő ugyanis igencsak hasonlít nagynénjére, Julia Robertsre. 

 

Brooklyn Beckham

Ha már hasonlóság, Brooklyn Beckham sem tagadhatná le, hogy az ősei nem mások, mint David és Victoria Beckham. Brooklyn áprilisban házasodott össze Nicola Peltz színésznővel a sztárvilág krémje előtt.

Lourdes Leon egy dolgot biztosan örökölt világhírű anyjától, Madonnától, mégpedig a bevállalósságát. A modell szeret feltűnést kelteni, legutóbb a Fenty divatbemutatóján modellkedett ebben a szettben:

Híresek, szexik és gazdagok - sztárcsemeték, akik nem este messze attól a bizonyos fától
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images


Lily-Rose Depp

Johnny Depp modell lánya legalább annyiszor kerül a magazinok címlapjára, mint híres apja. Lily-Rose már 16 évesen a Chanel divatház arca lett, és a karrierje azóta is töretlen.

 

Kaia Gerber

Azt, hogy a modellkedés sok esetben a családban marad, senki sem bizonyítja jobban, mint Kaia Gerber, aki anyja, Cindy Crawford nyomaiba lépett már 16 évesen. A legnagyobb kifutókon kezdte, azóta is divatvilág egyik legkedveltebb modellje.

 

Patrick Schwarzenegger

A név magáért beszél, Patrick valóban örökölte apja, Arnold Schwarzenegger fizikumát és tehetségét is, ugyanis az ifjú Schwarzenegger is színészkedéssel és modellkedéssel tölti a mindennapjait – már amikor éppen nem edz.

Phil Collins lánya sokak kedvence lett az Emily Párizsban sorozat után. Ha apja zenei tehetségét nem is, de a színészi tehetségét biztosan örökölte.

 

Willow Smith

Will Smith lánya igazi multitalentum: színésznő, énekesnő, táncos és modell is. Willow igazi bevállalós fiatal, nemrégiben éppen szolidaritást vállalt anyjával, és teljesen lenyírta a haját. Willow édesanyja egy autoimmun betegség miatt vesztette el a haját, ami a híres Oscar-gálás pofozkodáshoz vezetett, ami miatt Will Smith borzasztóan érzi magát.

 

Miley Cyrus

A  cikkünkben szereplő sztárcsemeték közül talán a legtöbbre Miley Cyrus vitte. A Hannah Montana sztárja Billy Ray Cyrus színész-énekes lánya. Miley rendszeresen csinál valami polgárpukkasztó dolgot, bár az utóbbi időben mintha megszelídült volna. Vagy csak egy újabb nagy dobásra készül?

#Bulvár#carrie fisher#híres#sztár#hailey baldwin#hailey bieber#lenny kravitz#dakota johnson#reese witherspoon#doktor szöszi#emma roberts#julia roberts#brooklyn beckham#nicola peltz#miley cyrus#lily collins#madonna#kaia gerber#cindy crawford#arnold schwarzenegger#billy ray cyrus#will smith

Címlapról ajánljuk