Bulvár

Kiderült, miért bulizhatott Justin Bieber Tiborcz István kastélyában

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 14. 15:43

Már azon túl, hogy meghívták.

Mint arról beszámoltunk, pénteken a Sziget fesztiválon lépett fel Justin Bieber. Aki nem igyekezett, az a koncert elejéről le is maradhatott, mert a meghirdetett időpontnál jó negyed órával előbb kezdte – és ennyivel előbb is fejezte be a bulit.

Az Instagramjára feltöltött képekről derült ki, hogy hova siethetett: a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó turai Botaniq kastélyba ment át, ahonnan rengeteg fotót posztolt az Instagramra. Később ugyanerről a fordulatos estéről egy olyan fotót is megosztottak róla, ahol elmélyülten cigarettát teker.

A Budapesttől alig egy óra autóútra lévő, hotelként és rendezvényhelyszínként is működő kastély két éve nyitott meg, miután teljesen felújították. A legfőbb tulajdonosa Orbán Viktor veje. Hogy Justin Bieber kinek énekelt a luxuskastélyban, az a képekről nem derül ki.

Az RTL Híradó megkérdezte Tiborcz István cégét, hogy voltak-e vendégek a bulin, de hiába. Azt írták, hogy a szállodaipar sztenderdjeinek és etikai szabályainak megfelelően a vendégekről semmilyen információt nem tudnak megosztani. 

Egy, a buli részleteit ismerő forrás azonban azt közölte a Híradóval, hogy a partin nem voltak külső vendégek, azon csak Justin Bieber, a felesége és a velük együtt a kastélyban megszálló stábtagok vettek részt. 

Szerinte a szezon zárókoncertjét ünnepelték együtt.

Bieber legközelebb szeptember elején lép színpadra Brazíliában.

Nyitókép: rtl.hu

 

#Bulvár#justin bieber#tiborcz istván#turai kastély#sziget fesztivál#sziget fesztivál 2022#pókember#fellépés

Címlapról ajánljuk