Kultúra

Tiborcz István turai kastélyában is lenyomott egy bulit Justin Bieber a Sziget-koncertje után

Hamberger DávidHamberger DávidNagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. augusztus 13. 17:58

A világsztár két képsorozatot is feltöltött Instagramra a Botaniq kastélyban tartott buliról, amelyen Pókember-jelmezben énekelt.

A jelek szerint kihozta a maximumot magyarországi fellépéséből Justin Bieber. A 28 éves kanadai világsztár péntek este lépett fel a Szigeten, az ő koncertje zárta a Nagyszínpad műsorát.

A Sziget fesztivál legdrágább fellépője negyed órával korábban kezdte és negyed órával hamarabb fejezte be koncertjét. Erre a furcsaságra lehet magyarázat, hogy Justin Bieber egy másik fellépést is bevállalhatott péntek estére, de a képek alapján legalábbis annyi biztos, hogy valamilyen formában színpadra lépett a turai Botaniq kastélyban.

Ez onnan derült ki, hogy az énekes két fotósorozatot is feltöltött Instagramra, és a képekről egyértelműen beazonosítható a helyszín, Tiborcz István cégének szállodája:

 


A beazonosításban két fotó is a segítségünkre volt:

A bal oldalon látható fénykép a BOTANIQ Turai Kastély hivatalos Instagram oldaláról származik, a jobb oldali pedig Justin Bieber Instagramjáról. Egymás mellé rakva egyértelmű, hogy ugyanaz a helyiség van a két fotón. Nemcsak a falon található tapéta, de még a zöld és szürke székek sorrendje is megegyezik:

Tiborcz István turai kastélyában lépett fel Justin Bieber a Szigetes koncertje után
 

Az alábbi két fotó alapján is egyértelmű a helyszín, még a boltíven található motívumok is megegyeznek. Látható, hogy kisebb átalakítás után a Schossberger-kastély ezen jellegzetes része, a jelenleg kávézóként, étteremként funkcionáló egykori pálmaház volt a kanadai énekes rögtönzött színpada, amelyen a popsztár Pókember-jelmezben énekelt:

Tiborcz István turai kastélyában lépett fel Justin Bieber a Szigetes koncertje után
 


A szerdán koncertező Dua Lipa mellett Justin Bieber a legnagyobb név a Sziget idei fellépői között. A két művészt több millió euróért hozták el Budapestre a szervezők (pontos összeget nem árultak el). Megkerestük a Botaniq kastély illetékeseit és Justin Bieber menedzserét is, hogy tájékoztatást kérjünk a turai fellépésről, amint választ kapunk, beszámolunk róla.

#Kultúra#justin bieber#sziget fesztivál#botaniq#tiborcz istván#turai kastély#titkos koncert#privát koncert#ma

Címlapról ajánljuk