Bulvár

Rejtett kamerával buktatta le a férj a feleségét, aki lefolyótisztítóval mérgezte őt

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 12. 14:40

A férj, Jack Chen azzal vádolta a feleségét, hogy titokban többször is megmérgezte az italát, ráadásul Emily korábban őt és két gyermeküket is verbálisan és fizikailag is bántalmazta.

Március és április környékén Jacknek feltűnt egy furcsa „kémiai íz” a limonádéban, amelyet rendszeresen ivott. Nem sokkal ezután különös tünetek jelentkeztek rajta, amelyekkel azonnal orvoshoz fordult. A vizsgálatok eredményei sokkolóak voltak: két gyomorfekélyt, gyomorhurutot és nyelőcsőgyulladást diagnosztizált nála – olvasható az NBC Los Angeles oldalán.

Jack egyből feleségére gyanakodott, ezért elrejtett egy kamerát otthonuk konyhájában. A rendőrségi aktában szereplő vallomás szerint ezek a kamerák rögzítették, ahogy Emily három különböző alkalommal öntött lefolyótisztítót férje italába.

A megdöbbentő videófelvétel után Jack azonnal jelentette az esetet, így augusztus 4-én letartóztatták a 45 éves Yue Emily Yu-t.

Emily általában a gyerekeken vezette le a frusztrációját, ilyenkor verbálisan bántotta őket. Többször előfordult, hogy egy kínai kifejezést vágott a fejükhöz, ami azt jelentette: haljatok meg.

írta a New York Post.

Megalázta gyerekeinket, közben nevetgélt, megütötte és elszigetelte őket az iskolában másoktól. Emily és édesanyja minimalizálta a létezésemet azáltal, hogy a gyerekeink úgy érezték, nem tudnak velem beszélni vagy időt tölteni anélkül, hogy bajba kerülnének.

Az ügyben még nem emeltek vádat, bár Chen ideiglenes távoltartási tilalmat kapott felesége ellen.

Nyitókép: DSCimage / Getty Images

#Bulvár#mérgezés#kalifornia#amerika#bántalmazás#letartóztatás

Címlapról ajánljuk