Bulvár

A Stranger Things előtt majdnem letett a színészetről Millie Bobby Brown

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 11. 16:59

A színésznő tízéves volt, amikor egy rendező azt mondta neki, hogy nem való a pályára.

Millie Bobby Brown az Allure magazinnak adott interjúban mesélt arról, hogy gyerekként kis híján felhagyott a próbálkozással, hogy színésznő váljon belőle. A Stranger Things sztárja ugyanis a népszerű sorozat előtt részt vett egy „borzalmas” meghallgatáson, ahol a rendező kijelentette: nem való neki a filmipar, mert „túl érett”. Az akkor tízéves Millie könnyek közt hagyta el a meghallgatást.

„Mindig is tudtam, hogy érettebb vagyok a kortársaimnál, de nem igazán tudtam mit tenni ez ellen. Nagyon magányos voltam akkoriban, és azt éreztem, hogy senki sem olyan a suliban, mint én.

Azért is volt nehéz ezt hallani a rendezőtől, mert azelőtt azt hittem, hogy az érettségem egy pozitív dolog. Fájdalmas volt szembesülni azzal, hogy nem az, és emiatt nem lesz belőlem valaki ebben a szakmában. Nagyon a padlóra kerültem. A szüleim azt mondták, hogy még egy meghallgatást csináljak végig, aztán kimehetek és újra játszhatok a barátaimmal. Belementem. Azt mondtam, oké, ezt még megcsinálom, mert királyul hangzik

– mesélte a színésznő az interjúban.

A többi pedig már történelem: három hónappal később Millie magáénak tudhatta Tizenegyes szerepét.

Nyitókép: Bryan Bedder / Getty Images

#Bulvár#millie bobby brown#stranger things#casting#meghallgatás

Címlapról ajánljuk