Kultúra

Az ötödik lesz a Stranger Things befejező évada, kiderült az is, hogy mikor érkezik a negyedik

rtl.hurtl.hu

2022. február 17. 18:33

A sorozatkészítő Duffer fivérek felidézték, hogy amikor hét éve eltervezték a sorozat ívét, négy vagy öt évadban gondolkodtak. 

A streaming-szolgáltató csütörtökön jelentette be, hogy a természetfeletti misztikus thrillersorozat negyedik évadát két részletben mutatják be. Az első fele május 27-én debütál, a második július 1-jén – írta meg az MTI.

A sorozat testvérpár alkotója, Matt és Ross Duffer egyúttal azt is elárulta, hogy a Stranger Things az ötödik évaddal zárul. A Duffer fivérek a Netflix blogján felidézték, hogy amikor hét éve eltervezték a sorozat ívét, négy vagy öt évadban gondolkodtak. 

A történet túlságosan gazdagnak bizonyult ahhoz, hogy négy évadban el lehessen mesélni, így egy ötödik évadot is készítenek befejezésül.

A széria harmadik évada már több mint két és fél éve jelent meg a Netflixen. A történetben a Hawkins nevű kisvárosban élő kamaszhősök – Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin and Gaten Matarazzo – közben már lassan a húszat is betöltik, ebből a szempontból is logikus a széria lezárása.

Nyitókép: NurPhoto / Getty

#Kultúra#film#stranger things#új évad#megjelenés#netflix

Címlapról ajánljuk