Bulvár

„Menj rá, próbáld meg, vidd haza!” – üzente Tóth Andi Marics Petiről a rajongóinak

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 10. 10:51

Andi a párja körüli pletykákra reagált, és üzent is a tinilányoknak.

Andi Instagram történetben szerette volna tisztázni a párkapcsolatát övező pletykákat. Elmondta, hogy sok üzenetet kap, amiben párjáról, Marics Petiről pletykálnak, de kijelentette, hogy ha őt egyszer valaki megcsalja, akkor azonnal véget vet a párkapcsolatnak.

Megcsalsz, taka van, ez ilyen egyszerű

– mondta az énekesnő.

Üzenni szeretett volna azoknak a fiataloknak is, akik Marics Peti iránt rajonganak, így elmondta, hogy ő nem vette el Petit senkitől, és ha bárki el tudná venni tőle Petit, akkor el is engedné.

Gondoltam, eljut ez az információ a 10-12 éves kislányokig is, akiknek még szőr sem nőtt a nunijukon, és akik most otthon vagdossák az erüket, hogy én elvettem a jövendőbeli férjüket. Szívem, nem vettem el! Menj rá, próbáld meg, vidd haza! Ha veled megy, tied lehet.

– üzente Andi. 

Az énekesnő azt is elmondta, hogy azért nem akarták nyilvánosan felvállalni a kapcsolatukat, mert nem szerették volna, ha pletykákkal mérgezi a külvilág a kapcsolatukat. A rajongóik agresszív viselkedése miatt kénytelenek voltak nyilvánosan felvállalni, hogy egy pár, mert ahogy Andi elmondta, akadt olyan személy, aki még Andi háza előtt is leselkedett rájuk, hogy hátha lekapja őket.

Csak örüljünk annak, hogy két ember boldog és bízik egymásban

– kérte az énekesnő

Nyitókép: MTVA Fotó: Zih Zsolt

#Bulvár#tóth andi#marics peti#párkapcsolat#megcsalás#bizalom#pletyka

Címlapról ajánljuk