Bulvár

Blake Lively kiakadt, amikor megtudta, hogy férje, Ryan Reynolds megvett egy focicsapatot

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 10. 14:34

A színész állítólag azóta is a konfliktus megoldásán dolgozik feleségével.

Ryan Reynolds és Rob McElhenney 2020-ban vásárolták meg a walesi Wrexham FC labdarúgóklubot. A színész felesége, Blake Lively azonban egyáltalán nem volt boldog, amikor megtudta, hogy férje megvette az angol labdarúgó-bajnokság ötödosztályában játszó csapatot – írja a Daily Mail. A Deadpool 45 éves sztárja Jimmy Kimmel műsorában árulta el, hogyan újságolta el feleségének a hírt:

Emlékszem Blake arcára, amikor mondtam neki, hogy rossz híreim vannak

– kezdte a színész, aki szerint felesége reakciója nem volt túl pozitív.

Még mindig dolgozunk ezen

– ismerte el viccelődve Reynolds, akinek a hozzá nem értése még David Beckhamnek is feltűnt.

Napvilágot látott ugyanis egy felvétel, ami a csapat Wembley stadionban játszott meccse közben készült. A videón az egyik játékos fejjel juttatta be a labdát a kapuba, aminek Rob és Ryan ujjongva örültek, azt azonban nem vették észre, hogy a játékvezető les miatt érvénytelennek nyilvánította a gólt.

Milyen megalázó…

– reagált a videóban látottakra Reynolds. A történteket csak még kellemetlenebbé teszi, hogy a meccsen David Beckham is ott volt, aki a fejét rázta Reynolds örömködése láttán.


Ryan Reynolds az interjúban azt is beismerte, hogy korábban nem volt egy nagy focirajongó, de amióta ő a klub egyik tulajdonosa, megváltozott a sportághoz való hozzáállása:

Megértettem azt a csodálatos katasztrófát, a lassított felvételben visszajátszott vonatbalesetet, ami maga a futball. Azóta a megszállottja vagyok

– fogalmazott.

Nyitókép: Eddie Keogh - The FA / Getty Images

#Bulvár#ryan reynolds#blake lively#foci#csapat

Címlapról ajánljuk