Bulvár

Nem tudja letenni az alkoholt Molnár Gusztáv, még mindig nem vonult be elvonóra

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 10. 20:19

A Drága örökösök színésze ismerőse szerint nagy sebességgel csúszik lefelé a lejtőn, halogatja az elvonót.

A Blikk információi szerint a Drága örökösök színésze, Molnár Gusztáv továbbra is küzd alkoholfüggőségével. Egy ismerőse a lapnak úgy fogalmazott:

Nagy sebességgel halad lefelé a lejtőn, aggódom érte, mert ebből a gödörből szerintem egyedül nem tud kimászni, de az elvonót is csak tologatja. Mindig másnap van a bevonulásának a napja. A múltkor mesélte egy ismerősöm, hogy a délelőtti órákban látta, és már nem volt jó állapotban 

– mondta a neve elhallgatását kérő forrás.

A lap felhívta a színészt is, és rákérdeztek, korábbi ígéretei ellenére miért nem kezdte még el az elvonókúrát. Molnár Gusztáv így válaszolt:

Mindenképpen bevonulok egy elvonóra, ha kell, egy évre is. Se barátaim, se családom, se feleségem, egymagam kell megoldanom, hogy leszokjak az alkoholról. Rettenetesen hiányzik Vivien, de megértem, hogy elhagyott. Amikor összejöttünk, sikeres, határozott, magabiztos színész voltam, ő pedig végignézte, ahogy leépülök. Neki is be akarom bizonyítani, hogy meg tudom csinálni, és azoknak is erőt adnék, akik hasonló problémákkal küzdenek

– fogalmazott a színész.

Fazekas Vivien, a színész felesége már korábban elköltözött férjétől. A lap megkeresésére azt mondta, hogy soha többé nem ad a színésznek még egy esélyt, de kívánja neki, hogy önerőből sikerüljön meggyógyulnia és talpra állnia.

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#molnár gusztáv#alkoholizmus#fazekas vivien

Címlapról ajánljuk