Bulvár

Britney Spears férje: A feleségem soha nem posztolt meztelen szelfit, kivéve a fenekét

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 9. 19:16

Sam Asghari az énekesnő volt férjével szemben védte meg feleségét.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, nemrég interjút adott Britney Spears egykori férje, Kevin Federline, amelyben többek közt arról beszélt, hogy közös fiaik, Jayden és Preston úgy döntöttek, elhatárolódnak anyjuktól, többek közt azért, mert folyamatosan pikáns képeket tesz közzé magáról az Instagramon. 

„Próbálom elmagyarázni nekik, hogy 'nézzétek, talán ez csak egy másik módja annak, hogy kifejezze magát.'. De ez nem vesz el semmit abból a tényből, amit ez tesz velük. Kemény dolog. El sem tudom képzelni, milyen érzés egy tinédzsernek, akinek gimnáziumba kell járnia”

– magyarázta Federline. Szavaira Spears már akkor reagált, később pedig a jelenlegi férje, Sam Asghari is megírta a véleményét az Instagramon – írja az Uproxx.

„Még ha lenne is igazság abban, hogy a gyerekei szégyellik az anyjuk döntéseit és pozitív testképét, nem ők lennének az első tinédzserek, akik szégyellik a szüleiket. A legtöbb gyerek egy ponton szégyelli a szüleit, már a szülő puszta jelenléte is megalázhat egy tinédzsert. Ez annyira gyakori, hogy évtizedek óta újra és újra felhasznált sztori a tévében és a filmekben. Ha nem is most, de rá fognak jönni, hogy az anyjuk döntései ártalmatlanok, a fotók pedig csak az újonnan megtalált szabadságának a kifejezését jelentik. Szégyenkezni nincs miért, viszont rengeteg dolog van, amire büszkék lehetnek” – írta Asghari egy Instagram-sztoriban (amely már nem elérhető). 

Tisztázzuk, hogy a feleségem soha nem posztolt meztelen szelfit, kivéve a fenekét, ami elég szerény húzás manapság. Minden más posztja burkolt meztelenség volt, amely bármelyik testápoló vagy szappan reklámjában látható. A gyerekek elhatárolódására vonatkozó kijelentés nem állja meg a helyét, és felelőtlenség nyilvánosan ilyen kijelentést tenni. A fiúk nagyon okosak, hamarosan 18 évesek lesznek és meghozzák a saját döntéseiket. És végül talán rájönnek, hogy a „kemény” rész az volt, hogy olyan apjuk volt, aki 15 évig nem sokat tett azért, hogy példakép lehessen

– írta a modell.

Nyitókép: Paul Archuleta/FilmMagic

#Bulvár#britney spears#kevin federline#instagram#meztelen fotók#sam asghari

Címlapról ajánljuk