Bulvár

„Egy tiszteletlen kis köcsög gyerek” – G.w.M. leszedte a keresztvizet Azahriah-ról

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 8. 17:13

A rappernek nem tetszett, ahogy Azahriah Missh-ről nyilatkozott.

Nem ez az első alkalom, hogy G.w.M. lehordta Azahriah-t. Legutóbb a Kulcsár Edina új barátjaként ismertté vált rapper „egy hugyosnak” titulálta a fiatal zenészt, most pedig a tiszteletlensége miatt kötött bele.

A történet ott kezdődött, hogy Azahriah Missh-nek szúrt oda, miután a rapper azon viccelődött, hogy Azahriah egyik dalszövegében rocksztárként említi magát. Azahriah sem volt rest, és Instagram-történetében Misshnek szólt be:

Ezt elfelejtetted a fejemhez vágni, amikor a benzinkúton képért jöttél oda, és arról áradoztál, hogy mi vagyunk Desh-sel az új nagy hullám. Én a Pizza King type repesek közül téged gondoltalak az egyetlennek, aki annak ellenére, hogy trash, legalább autentikus, mert real. Sajnálatos 

– írta Azahriah a történetében.

Varga Márk, azaz G.w.M. itt szállt be a szócsatába, mert már nem tudta szó nélkül hagyni, hogy Azahriah így beszólt az általa nagyra tartott rappernek.

G.w.M. Instagram-történetben fakadt ki:

„Na te kis szaros. Most már nagyon nagy ember vagy amúgy komolyan. Tényleg vegyél vissza az arcodból, mert ez már nagyon gusztustalan stílus, ahogy beszélsz. Mi az, hogy Pizza King type reppesek? Már akkor fellépni jártunk, amikor még azt sem tudtad, hogy mi lesz belőled, ha nagy leszel. Most már tényleg jó lenne visszavenni a szádból, mert nagyon elhiszed magad öcsém. Örüljél annak, hogy ha a Missh rólad beszél. Hát bazdmeg sosem leszel egy Missh, egy igazi kis senkiházi buzi vagy, egy tiszteletlen kis köcsög gyerek.”

G.w.M. később elmagyarázta, hogy mi volt az, ami kiütötte nála a biztosítékot. Elmondta, hogy Missh már több, mint 10 éve van jelen az iparban, hatalmas nézettséggel rendelkeznek a videói és generációk nőttek fel a dalain. Szerinte egy ilyen előadó felé tisztelettel és alázattal kell fordulni. Azt is nehezményezte, hogy egy kalap alá vette az összes említett cég által szponzorált zenészt, akikhez ő maga is tartozik.

Nyitókép: G.w.M / Facebook

#Bulvár#g.w.m.#azahriah#missh#beszólás#tiszteletlenség#alázat

Címlapról ajánljuk