Bulvár

Aurelio könyvet ír és oktatási eszközöket rak össze a börtönben

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 8. 7:12

Szerelme, Edit és Pumped Gabo is nagyon hiányzik neki.

Aurelio az elmúlt csaknem fél évben beilleszkedett a börtönbe, ő is elégedett a körülményeivel – árulta el a Blikknek a ValóVilág egykori győztesének ügyvédje.

A lap emlékeztet: Aureliótól 2017-ben egy ismerőse közel 200 ezer forintot lopott el, mire ő több barátjával együtt elrabolta az illetőt, hogy visszaszerezze az összeget. Ezért és egy korábbi kábítószeres ügyéért összesen három év öt hónap szabadságvesztésre ítélték, amit februárban kezdett letölteni.

Aurelio ügyvédje, Dr. Galgóczi Zoltán úgy fogalmazott, hogy a valóságshow-sztár „kapcsolatai mind az intézményrendszerrel, mind pedig a rabtársakkal abszolút rendezettek”, és azt is fontosnak tartotta megjegyezni, hogy nem kivételeznek vele. Örül neki, hogy munkát kapott, amivel hasznossá teheti magát és az idő is könnyebben telik: oktatással kapcsolatos szemléltető eszközöket rak össze. Sokat olvas, edz és könyvet is ír.

Az ügyvéd elárulta, hogy Aureliónak nagyon hiányzik a szerelme, Edit, aki továbbra is kitart mellette, és sokat gondol legjobb barátjára, Pumped Gabóra is, akit kapcsolattartóként jelölt meg. Az utóbbi hónapokban keveset tudtak beszélni, de várja a vele való találkozást.

Nyitókép: RTL Fókusz

#Bulvár#aurelio#pumped gabo#börtön

Címlapról ajánljuk