Bulvár

Dubajozással vádolták meg Vastag Csaba barátnőjét a kommentelők

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 4. 7:09

Képtelenségeket terjesztenek Evelinről. 

Bőven akadnak olyan kommentelők, akik bántó, sértő üzenetekkel bombázzák Vastag Csabáékat, sőt egyre több képtelenséget terjesztenek róluk – szemlézte a BEST magazin cikkét az Nlc.hu. Az énekes új párja, Evelin megelégelte a közösségi oldalán lévő mocskolódást és bizonyos képeik alatt letiltotta a hozzászólás lehetőségét. Elmondása szerint amikor arról a pletykáról olvasott, hogy dubajozott, az teljesen letaglózta.

Nem veszem fel, ha bántanak, viszont azt igen, ha Evelinről irkálnak vérlázító dolgokat. Felelősséggel tartozom érte, ráadásul én pontosan látom, mennyire értékes, lenyűgöző nő, aki az égvilágon semmivel nem érdemelte ki, hogy sértegessék. Életemben először valaki fontosabb saját magamnál, nem csoda, hogy meg akarom védeni minden rossztól

 – jelentette ki Vastag Csaba, aki szerint az egész mögött az áll, hogy a valóság túl egyszerű, túl unalmas, így sokan inkább izgalmas sztorikat kreálnak.

Vastag Csaba szerint a közösségi médiát egyre inkább elárasztják a felszínes tartalmak. Éppen ezért nagy döntést hozott a napokban: az összes ismerősét kikövette Instagramról, kivéve Evelint:


Nyitókép: RTL Klub / Fókusz

#Bulvár#vastag csaba#dubaj#kommentek#közösségi média

Címlapról ajánljuk