Bulvár

Berki Mazsi először szólalt meg férje halálának okáról

rtl.hurtl.hu

2022. július 31. 20:57

Mazsi saját bevallása szerint tudta, hogy baj lesz, de úgy érzi, még el kell telnie egy kis időnek, hogy beszéljen Berki Krisztián halálának pontos okáról.

„Harminc éves vagyok, van egy kislányom, és igen, özvegy vagyok” – mondta a sírással küszködve Berki Mazsi a Hova tűnt…? című YouTube-műsorban Palik Lászlónak.

Berki Krisztián özvegye arra a kérdésre, hogy számított-e arra, hogy baj lesz, úgy válaszolt: „hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem”, mert „Krisztián egy olyan ember az életemben, akinek éreztem a lelkét”. Mazsi a veszteséget, ami érte, egy soha véget nem érő rémálomhoz hasonlította a beszélgetésben.

Férje halálának pontos okáról azt mondta, nem egyeztettek arról Berki másik gyermekének anyjával, Hódi Pamelával, hogy nem beszélnek róla. „Azt gondolom, hogy ennek még nincs az ideje, hogy erről beszéljünk. Ehhez még el kell telnie egy kis időnek, hogy erről tudjunk beszélni” – fogalmazott.

Mazsi, azaz Katona Renáta a héten az RTL-nek is nyilatkozott. A Reggeliben beszélt arról, miért kérte, hogy a gyászolók fehér ruhában jelenjenek meg Berki Krisztián temetésén, és arról, hogy a társa elvesztésén sosem juthat túl igazán az ember.

Nyitókép: rtl.hu

#Bulvár#berki krisztián#berki mazsi#halál#gyász

Címlapról ajánljuk