Bulvár

Többen is megsérültek Dua Lipa koncertjén egy illegális tűzijáték miatt

rtl.hurtl.hu

2022. július 29. 12:58

Az énekesnő fellépése közben egy rajongó engedély nélkül lőtte fel a balesetveszélyes tűzijátékot, hárman is könnyebb sérüléséket szenvedtek.

Dua Lipa koncertjének utolsó számát adta elő, amikor a nézőtéren egy rajongó tűzijátékot lőtt fel. A rajongók közül sokan összezavarodtak, mert nem tudták, hogy a tűzijáték nem a show része volt.

A koncert vége volt, az utolsó dal közben, a konfettit is kilőtték már, így azt gondoltuk, hogy a tűzijáték a finálé része volt. Senki sem lepődött meg, csak a küzdőtéren állók, de nagyon félelmetes volt 


– mondta egy résztvevő a People magazinnak.

A koncert szervezői egyelőre értetlenül állnak a történtek előtt, mert az aréna bejáratánál minden résztvevőnek át kell haladnia egy fémdetektoros kapun, így nem értik, hogyan vihette be valaki észrevétlenül a tűzijátékot a nézőtérre. Hárman kisebb sérüléseket szenvedtek, amiket még a helyszínen elláttak. A tűzijáték az aréna berendezésében sem tett kárt. A rendőrségnek egyelőre még nincsen gyanúsítottja, a biztonsági kamerák felvételei alapján keresik a tettest.

Dua Lipa Instagram-történetben reagált a történtekre:

Tegnap este a fellépésem alatt engedély nélkül tűzijátékot lőttek fel a tömegben Torontóban. Elsődleges számomra, hogy a koncertjeim biztonságosak és befogadóak legyenek mindenki számára, én és a csapatom is döbbenten állunk az események előtt. Jelenleg vizsgálják a történteket, és mindenki azon dolgozik, hogy kiderüljön, hogyan fordulhatott ez elő. Ennek a shownak a létrejötte egy csodálatos élmény, és nagyon sajnálom, ha bárki megijedt, nem érezte biztonságban magát, vagy bármilyen más negatív élményben volt része. Szeretettel, Dua
 

Az incidensről felvétel is készült, amin látszik, hogy a tűzijáték a közvetlenül a nézők között sül el, és többen is próbálnak távolabb kerülni tőlük.


Dua Lipa hamarosan Magyarországon is fellép a Sziget Fesztiválon.

Nyitókép: Jeremy Chan / Getty Images

#Bulvár#dua lipa#sziget fesztivál#koncert#sérülés#tűzijáték#illegális#Videó

Címlapról ajánljuk