Bulvár

Chris Rocknak lett egy Will Smith nevű kecskéje

rtl.hurtl.hu

2022. július 27. 15:43

Az idei Oscar-gálán Smith élő adásban húzott be egyet Chris Rocknak, aki most ismét összefutott a színésszel, pontosabban egy nevét viselő kecskével

Will a márciusi Oscar-gálán egyszer csak beviharzott a színpadra, és arcon csapta Chris Rockt, miután a színész tréfás megjegyzést tett a felesége borotvált fejére. Az incidens világszerte sokkolta a rajongókat, és másnap minden erről szólt.

Kevin Hart a legutóbbi műsorában ajándékozott Chris Rocknak egy Will Smith nevű kecskét. Dave Chappelle, aki a show alatt csatlakozott a srácokhoz, feltette a nagy kérdést: „Hogy fogod hívni ezt a kecskét?” Kevin gondolkodás nélkül rávágta: „A neve Will Smith.” 

Az eset a TikTokra is felkerült:


Kevin később azt is elárulta, miért adta barátjának a szokatlan ajándékot:

Chris nemcsak egy barát, hanem egy nagyon inspiráló mentor is. Nagy szerepe van abban, hogy a karrieremben ott tartok, ahol most vagyok. Chris az én G.O.A.T.-om, (greatest of all time – minden idők legjobbja, de a goat kecskét jelent) és szerettem volna ezt megmutatni neki.


Kevin az Oscar-gálás incidensről is őszintén elmondta a véleményét:

Emberként néha hibázunk. Nem a múlton kell rágódni, hanem mindent meg kell tenni a továbblépésért. Csak remélni tudom, hogy Chris és Will megtalálják a módját, hogy minél előbb túllépjenek a dolgokon.


A történtek után Smith Indiába utazott spirituális gyógyulásért, és azt pletykálják, hogy azóta nem igazán adott életjelet magáról. Bár már bocsánatot kért Christől, azt nem lehet tudni, hogy a két színész jelenleg milyen viszonyt ápol egymással.

Nyitókép: Matt Winkelmeyer / Staff / Getty Images

#Bulvár#rtl#RTL Klub#will smith#kecske#chris rock#kevin hart

Címlapról ajánljuk