Bulvár

Őrült rajongó zaklatja Lana Del Reyt

rtl.hurtl.hu

2022. július 27. 17:12

Az állandó zaklatások miatt az énekesnő ideiglenes távoltartási tilalmat kért az autóját is ellopó férfi ellen, aki egy nyugtalanító levelet is hagyott Lana otthona előtt.

A TMZ birtokába jutott dokumentumok alapján az énekesnő védelmet kért Eric Everardo miatt, miután a férfi több alkalommal is meglátogatta az otthonát. Del Rey azt állította, hogy a férfi a Jaguárját is ellopta, ráadásul 2022 februárja és júliusa között kétszer is felvette SMS-ben a kapcsolatot a húgával. Everardo ellen büntetőeljárás indult.

A melankolikus balladák szupersztárja nemrég azzal vádolta meg a férfit, hogy a hónap elején ismét visszatért a házába, és egy nyugtalanító levelet is hagyott a küszöbén. A férfi az irományban kifejtette, hogy ismét látni szeretné az énekesnőt.

Egy Los Angeles-i bíró megadta az ideiglenes távoltartási tilalmat, és elrendelte, hogy Everardo legalább 100 méter távolságra maradjon Del Reytől, valamint az énekesnő öccsétől és nővérétől. A jövő hónapban a bírósági tárgyalásra is sor kerül.

Lana egy tavalyi interjúban a hírnév árnyoldaláról fejtette ki a véleményét:

Néha úgy érzem, a hírnév a szakadék szélére tud sodorni, ahol a keselyűk bármikor lecsaphatnak rám.

Nem ez az első eset, hogy Lana zaklatás áldozatává vált, 2018-ban elítéltek egy Michael Shawn Hunt nevű férfit, akit késsel a táskájában kaptak el az énekesnő háza körül, 2016-ban pedig három hónap börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki betört Lana otthonába.

Nyitókép: Karwai Tang / Contributor / Getty Images

#Bulvár#rtl#RTL Klub#lana del rey#őrült#rajongó#zaklatás

Címlapról ajánljuk