Bulvár

Dér Heni is megszólalt Schobert Norbi botránya miatt

rtl.hurtl.hu

2022. július 27. 14:14

Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő a fitneszguru pártját fogja. 

2020 januárjában Schobert Norbert ledobta a „kommunikációs atombombát” Magyarországra, és valóssággal felforgatta a közvéleményt. A fitneszguru egy élő videóval keltett felháborodást, amiben azokat a nőket hibáztatta, akik szülés után nem fogynak le, és a plusz kilókkal már nem tudják elcsábítani a férjüket, ezért végül válással végződik házasságuk. Norbi sokakat megbotránkoztatott akkori kijelentéseivel, többek között magyar celebeket is, akik videóban szólaltak fel ellene. Dér Heni azonban már akkor kiállt a híres fitneszedző mellett.

Az elmúlt napokban ismét forrnak az indulatok, ezúttal egy Schobert Norbiékat cikiző Facebook oldal miatt, ami mögött Béres Alexandra furmányos munkáját vélte felfedezni egy fiatal.

Az alábbi videóban Schobert Norbi és Béres Alexandra is megszólal az eset kapcsán:


A rágalmazó posztok ellen most Dér Heni is felemelte a hangját, aki Instagram oldalán védte meg a Schobert családot. Mint írja, megdöbbent, amikor elolvasta a Norbiékat ért támadásról szóló híreket. Az énekesnő számára magától értetődik, hogy szolidaritást vállal Schobertékkel, és szerinte itt az ideje, hogy végre fellépjenek a kamuprofilok mögül kommentelők ellen. Heni ezért hozta létre a #vallaldazarcod hashtaget, és reméli, hogy minél többen csatlakoznak majd felhívásához.

Dér Heni állásfoglalását ide kattintva lehet elolvasni.

#Bulvár#dér heni#schobert norbert

Címlapról ajánljuk