Bulvár

Egy egész éjszakát aludt a hálókocsiban, reggel derült ki, hogy el sem hagyták az állomást

rtl.hurtl.hu

2022. július 25. 12:41

A társaság elnézést kért a kis hibáért.

A Skóciából Londonba tartó éjszakai vasúti járat egyik utasa azt mondta, hogy szóhoz sem tudott jutni, miután reggel észrevette, hogy a vonat el sem hagyta glasgowi állomást – írja a Guardian.

Jim Metcalfe, aki 15 éve utazik Caledonian Sleeper járatokkal reggel ki is posztolta a közösségi oldalára a bizarr sztorit.

Metcalfe szerint már sok furcsaság történt ezeken a vonalakon vele, de olyan még soha, hogy el sem indultak az állomásról. Mint kiderült: minden idők legforróbb időjárása miatt a vonatközlekedés teljesen felborult a szigetországban. Járatok maradnak ki, olykor el sem indulnak, de ezt megpróbálják mindig időben közölni az utasokkal. 

Akárhogy is, ez most nem sikerült tökéletesen és a vonaton tartózkodókat sem tájékoztatták erről. Többen valószínűleg leszálltak a járatról, de Jim Metcalfe elaludt és minden jel szerinte senki nem ébresztette fel. 

A társaság képviselői elnézést kértek a kellemetlenségért és azt ígérték, hogy mindenkinek vissza fogják téríteni a jegyárat. 

Egy pályát érintő, későn azonosított hiba miatt történt ez, a hiba a szélsőséges időjárásnak köszönhetően következett be. Minden erőfeszítést megtettünk annak érdekében, hogy támogassuk az utasokat, többeknek is szállást biztosítottunk. Emellett természetesen az összes károsultnak visszatérítjük a jegyek árát.

– közölte Kathryn Darbandi, társaság szóvivője.

Nyitókép: Jane Barlow / PA Images / Getty Images

#Bulvár#vonat#egyesült királyság#london#glasgow#skócia

Címlapról ajánljuk