Bulvár

Csősz Boglárka hivatalosan is elvált milliárdos férjétől, minden idők egyik legdrágább sztárszakítása lehet az övék

rtl.hurtl.hu

2022. július 25. 10:14

A modell és milliárdos török férje 14 év után vetettek véget a kapcsolatuknak. Egyes becslések szerint minden idők egyik legdrágább sztárszakítása lehet az övék.

Csősz Boglárka, magyar modell és színésznő, és férje a milliárdos üzletember Burak Talu, zárt ajtók mögött, a nyilvánosságot kizárva egyeztek meg, és váltak el véglegesen. A pár 14 évet töltött együtt.

A párról tavasszal röppent fel a hír, miszerint a házasságuk válságba jutott, és a színésznő-üzletasszony különköltözött férjétől, ideje nagyrészét már Budapesten tölti. Boglárka akkor a hot! magazinnak mesélt az okokról.

A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni. Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért éveken át kettőnkért én hoztam a nagyobb áldozatokat. Az elmúlt években azonban nem csak őt de engem is inkább az üzleti dolgaim kötötte le, így egyre nehezebben tudtuk összehangolni a találkozásainkat. Be kellett látnunk, hogy az életem olyan szakaszába érkezett amikor újra meg kell találjuk magunkat

– nyilatkozta Boglárka.

Most egy sajtóközleményben vetettek véget a találgatásoknak, amit a Blikk változtatás nélkül közölt.

Nem szerettünk volna úgy élni, mint két barát egy háztartásban, mindketten hiszünk a szerelemben, és esélyt adunk egymásnak arra, hogy újra megtaláljuk ezt az érzést, de már másvalaki oldalán. Tizennégy év hosszú idő, nagy szerelem volt, nekem a Burak a szerelmem, a társam, a családom része volt, nagyon nehezen hoztuk meg ezt a döntést. A török-magyar üzleti kapcsolataim, és azok a barátok, akikre a bajban is számíthattunk egymásra megmaradnak, csak ezúttal többet leszek Budapesten, és folytatom a cégeim építését. Nem könnyű új életet kezdenem, de sok mindent letisztítottam magam körül, és az energiáimat most a feladataimra összpontosítom. Ősszel egy új filmmel jelentkezünk, amelynek producere, színésznője vagyok, egy izgalmas sci-fi lesz a 129 című magyar film, és továbbra is az építési, egészségügyi területen dolgozunk a hazai, és a nemzetközi piacon

– írták.

A színésznő tehát tele van tervekkel, és továbbra is jó kapcsolatot fog ápolni volt férjével, akivel közös gyermekük nem született. Boglárka házasságáról, valamint karrierjéről a Fókusz készített egy összeállítást:


Nyitókép: RTL Klub

#Bulvár#csősz boglárka#burak talu#házasság#válás#milliárdos#luxus

Címlapról ajánljuk