Bulvár

Túl szexi az anyuka ahhoz, hogy bölcsibe vigye a lányát

rtl.hurtl.hu

2022. július 19. 13:27

A többi gyerek anyja állítólag attól fél, hogy az OnlyFans modell lecsapja a kezükről a férjüket.

A 31 éves Lena Nersesian – aki több mint 1,6 millió YouTube követővel rendelkezik – először azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy bevallotta: megengedi a barátnőinek, hogy ágyba bújjanak a párjával, Adam John Grandmaisonnel.


Most viszont arról szólnak a hírek, hogy túl dögösnek tartja őt a többi anyuka, ezért amikor bölcsődébe viszi a kislányát Los Angelesben, szúrós tekintetek követik lépteit – írja a Mirror.

Szerintem ezek az anyukák azt hiszik, hogy levetkőzöm majd, és ott helyben szexelni kezdek a férjükkel, ha nem figyelik minden mozdulatomat

– kezdte Lena, majd így folytatta:

A szemükben én egy perverz, szexuális ragadozó vagyok, aki mindennel és mindenkivel lefeküdne, ami csak mozog. Most komolyan, ki az, aki ezt csinálja?

A magát sikeres bloggerként, vállalkozóként és üzletasszonyként definiáló OnlyFans modell büszke, hogy a semmiből építette fel személyes márkáját. Lena vőlegénye, Adam is hasonlóan sikeres, és saját bevallásuk szerint kölcsönösen tisztelik egymást. Ezen kívül mások életét is tiszteletben tartják, hiába gondolják sokan ennek az ellenkezőjét.


Lena pszichológiából diplomázott, és korábban fogyatékkal élő gyerkekekkel dolgozott, az embereket azonban csak a szex érdekli.

2022 van! Az embereknek át kéne látniuk a sztereotípiákon. Sajnos sok embernél már beépültek ezek az előítéletek. Csak remélni tudom, hogy a következő generációk nem lesznek annyira kitéve ennek, mint a mostaniak

– mondta a modell.

A blogger és profi BMX-ező párja 2016-ban ismerkedtek meg egymással, és egy évvel később már együtt készítettek videókat az Only Fans-re.


Szokatlan munkájuk ellenére a páros teljesen hétköznapi életet él közös otthoni főzéssel, napközbeni családi sétákkal és éjszakai filmnézéssel.

Utálok csalódást okozni, de az otthoni életem hihetetlenül átlagos, egyáltalán nem izgalmas."

Lena reméli, hogy példát tud mutatni majd a gyermekének és más nőknek is, hogy attól még, hogy valaki szexi és dolgozik, még lehet jó szülő.

Nyitókép: Instagram (@lena.the.mom)

#Bulvár#onlyfans#anyuka#modell#óvoda

Címlapról ajánljuk