Bulvár

VV Anettnek mozdulatlanul kell feküdnie a kórházban

rtl.hurtl.hu

2022. július 15. 6:21

Lelkileg rosszul viseli a történteket, állítja egy informátor.

A Való Világból ismert Béres Anettet július 11-én, hétfőn szállították kórházba törött csontokkal, öntudatlan állapotban, miután egy ayahuasca tea szeánszon vett részt. A spirituális szertartáson VV Anett hallucinációktól szenvedett, és nyoma veszett, majd másnap reggel találtak rá, a szeánsz helyszínétől 2 kilométerre. A sérülései miatt életmentő műtétet hajtottak végre rajta, és az állapotát folyamatosan felügyelik.

A Fókusz riportját itt nézheti meg:


A Bors újabb részleteket tudott meg a nő állapotáról. A lapnak egy informátor elmondta: Béres Anettet egy pécsi kórházban kezelik.

„Orvosi utasításra mozdulatlanul kell feküdnie. Heteken keresztül tart majd a rehabilitációja, és lelkileg teljes mértékben a padlóra került. Nem beszél nagyjából senkivel. Az elkövetkezendő időben még biztos bent kell majd maradnia a kórházban” – nyilatkozta a lapnak a neve elhallgatását kérő informátor.

A Fókusznak Varga Viktor mesélt a főzettel kapcsolatos tapasztalatairól, és elmondta: kizárólag ellenőrzött körülmények között, hetekig tartó felkészülés után ajánlott az ayahuasca főzetet fogyasztani, és még az is lehet, hogy a szeánszt vezető sámán alkalmatlannak nyilvánít valakit a részvételre.

Nyitókép: RTL Klub / Reggeli

#Bulvár#vv anett#béres anett#ayahuasca#szeánsz#teaszeánsz

Címlapról ajánljuk