Bulvár

Egy barátja szerint VV Anett magához tért, és összeveszett a párjával a kórházban

rtl.hurtl.hu

2022. július 13. 15:02

Az rtl.hu elért egy közeli barátot.

Ahogy azt mi is megírtuk, július 10-én este spirituális tea szeánszon vett részt a ValóVilág korábbi szereplője, Béres Anett és barátnője, Sáfrány Emese. Anett ezután eltűnt, és csak másnap hajnalban került elő, ruhák nélkül, törött bokával és bordával talált rá egy idős férfi egy szőlőültetvényen.

Forrásunk szerint Sáfrány Emese és VV Anett egy ibizai lánybúcsún lettek jóban. Informátorunkat azért is érte váratlanul az eset, mert beszámolója szerint azon az eseményen pont ők ketten voltak azok, akik a vacsora után visszamentek a hotelbe, és a bulizás helyett inkább a pihenést választották. A lánycsapat egyébként azóta is egy Whatsapp csoportban tartotta a kapcsolatot egymással, miután összekovácsolódtok ezen a lánybúcsún.

A közeli barát elmondása szerint Anett és párja se veled se nélküled kapcsolatban éltek, de amint a férfi megtudta, hogy mi történt az egykori ValóVilág szereplővel, egyből a segítségére sietett és azóta is rendszeresen látogatja a pécsi kórházban. Információink szerint a lány 12-es és 14-es csigolyáját érte sérülés, életmentő műtétet hajtottak végre rajta, de mostanra már eszméleténél van, sőt már össze is kapott párjával a történtek miatt. Attila szerint ugyanakkor párja csak meg akart tisztulni a szeánszon, fel akarta dolgozni a múltat, valamint megérteni a jelen történéseit. 

Informátorunk értetlenül áll a helyzet előtt, ugyanis szerinte Anettnek mindene megvan: szép lakás, terepjáró és egy szerető férfi. Az egyetlen dolog, ami hiányzott az életéből, az a család és a gyerekek.

#Bulvár#vv anett#szeánsz#ayahuasca#nemi erőszak#párja#sáfrány emese#horváth cintia#futacs gitta

Címlapról ajánljuk