Bulvár

Selena Gomezhez ismét megpróbált betörni egy rajongója

rtl.hurtl.hu

2022. július 12. 14:05

Az énekesnő rajongói nem ismerik a határokat, valamint a kerítést sem.

Selena Gomez lassan erőddé alakíthatja a házát, ugyanis elszánt rajongói rendszeresen próbálnak bejutni hozzá – meghívás nélkül.

Vasárnap hajnalban fogott el egy rajongót a los angeles-i rendőrség, miután az illető hajnali 1 óra körül mászott át az énekesnő-színésznő házának kerítésén – tudta meg a TMZ. A biztonsági szolgálat értesítette a rendőrséget a behatoló miatt, aki a házba nem jutott be. A férfi megpróbált elmenekülni, a rendőrök a környéken találták meg, és felvették az adatait birtokháborítás bűntette miatt. 

A férfi azt mondta, hogy ő csak találkozni akart az énekesnővel, aki amúgy az incidens idején nem volt otthon, mert jelenleg éppen egy európai turnén népszerűsíti szépségápolási márkáját. Az utazásról Instagram oldalán is beszámolt, így a rajongója sejthette volna, hogy nem fogja otthon találni az énekesnőt.

Pár héttel ezelőtt még egy ennél is megdöbbentőbb eset történt Gomez háza előtt. Egy férfi – feltehetően vérrel – írta az énekesnő nevét egy matracra, majd felgyújtotta azt. Az énekesnő ekkor sem volt otthon, az elkövetőt a rendőrök elfogták, de az ő ügyéről egyelőre még nem nyilatkoztak.

Nyitókép: Presley Ann / Getty Images

#Bulvár#selena gomez#rajongó#betörés

Címlapról ajánljuk