Bulvár

Fogat talált a pitéjében, de nem a sajátját

rtl.hurtl.hu

2022. július 12. 16:19

Miután ellenőrizte a fogait, rájött, hogy valami más van az ételben.

A 36 éves Adam Young éppen egy darát húsos pitét fogyasztott, amikor valami keményre harapott rá – írja a LadBible. Kiköpte a falatot, ellenőrizte a saját fogait, és miután mindent rendben talált, szemügyre vette a pitében talált dolgot – ami egy állati fog volt.

A fog a LadBible oldalán megtekinthető.

Young utánanézett az interneten és megállapította, hogy a fog valószínűleg egy fiatal borjú foga volt a pitében. A férfi felvette a kapcsolatot a gyártóval, mert nem szeretné, ha más is hasonló meglepetésre bukkanna a cég termékeiben. A gyártó felvette a kapcsolatot Younggal, és megkérték, hogy postázza el nekik a fogat, hogy megvizsgálhassák.

A férfi gondolkodott rajta, hogy inkább megtartja a fogat és elcseréli a fogtündérrel, de végül elpostázta a gyártónak, és most saját bevallása szerint egy ideig inkább csak salátát eszik majd.

Mostanában nem Young volt az egyetlen, aki valami más fogát találta az ételében, egy Liz Morgan nevű nő is feltételezhetően állati eredetű őrlőfogra bukkant egy másik cég által gyártott kolbászban – írta a LadBible.

Nyitókép: Trafawma / Getty Images

#Bulvár#pite#fog#meglepetés

Címlapról ajánljuk