Bulvár

Bors: Curtis milliókat bukhat azon, hogy ismét szakítottak Majkával

rtl.hurtl.hu

2022. július 12. 6:39

A rapper egyedül is eljár fellépni.

Tízmillió forintot is bukhat Curtis azon, hogy újra szétváltak útjai Majkával – írja a Bors. Mint arról a hétfői Fókuszban beszámoltunk, az ismét lejtőre került rapper egy pénteki koncert előtt egyszerűen eltűnt.

Majka és Curtis fellépései rendre tömegeket vonzanak, a lap szerint egy nagyobb koncertért hat és félmillió forint körüli összeget kap az egész produkció. Ez nemcsak a két rapper gázsija, egy nagyobb fellépésre ugyanis kamionokkal érkeznek, és egy egész napon át készülnek a koncertre. A Bors által megkérdezett zeneipari szakember szerint 50-60 fő alkotja a stábot, a technikusok mellett táncosok, zenészek, énekesek is vannak. Egy gitáros vagy billentyűs százezer forint körüli összeget keres egy koncerten, a frontemberek a többszörösét viszik haza, a gázsijuk az egymillió forintot is megközelítheti.

Augusztus végéig még hét nagykoncert szerepelt Majka és Curtis naptárában, ami azt jelenti, hogy Curtis tíz fellépés gázsiját is elbukhatja csak ezen a nyáron. Valójában ennél kisebb lehet a vesztesége, mert szólóban folytatja, hétvégén például két helyszínen is koncertezik önállóan. A műsorszervező irodák nyilvános adatai szerint több mint 400 ezer forintért vállal Curtis egy félórás műsort.

Nyitókép: MTI / Vasvári Tamás

#Bulvár#majka#curtis#koncert#fellépés

Címlapról ajánljuk