Bulvár

Megszólalt Shane Tusup és Szabó Zsófi menedzsere a kérdéseket felvető fotókról

rtl.hurtl.hu

2022. július 10. 13:25

Egyre több jel mutat arra, hogy van valamilyen kapcsolat az edző és a műsorvezető között. 

A Life.hu írta meg, hogy  Szabó Zsófi újra találkozott Shane Tusuppal, együtt futottak. Az egykori pár Insta-sztorija volt árulkodó: ugyanott, ugyanakkor tartózkodak, és Tusup fotóján egy ugyanolyan fehér kutya látható, mint Szabó Zsófié. 

Vasárnap Shane Tusup egy közös képet is posztolt Lanával, Szabó Zsófi kutyájával, és ezt az edző édesanyja is megerősítette a hozzászólásával: „A fiú és a kutyája! Alig várom, hogy újra lássalak téged és Lanát! Hiányzol!” A kép alatt a kommentelők is azt találgatják, hogyan került a Reggeli műsorvezetőjének kutyája korábbi partneréhez, és vajon ez a békülést jelenti-e.


A Blikk kereste meg Shane Tusup és Szabó Zsófi menedzserét. Palásthy Phaedra a Phdr Communication ügyvezetője a lapnak úgy nyilatkozott:

Megkérném a sajtó munkatársait, hogy mielőtt bármilyen spekulációba kezdenek, nyugodtan informálódjanak: Lana Shane kutyája, nincs semmilyen kapcsolat Zsófi és Shane között, és ahogyan a social media platformokon látható is, az egyikük Budaörsön, míg a másikuk Zalacsányban töltötte a hétvégét a családjával.

A műsorvezető és az úszóedző májusban jelentették be, hogy felbontották jegyességüket. 

Szabó Zsófi a Fókusznak mesélt arról, hogy milyen sportág segített neki a nehéz időszakban:


Shane Tusup pedig nem sokkal a szakítás után vadul csókolózott egy hölggyel egy étterem teraszán:


Nyitókép: RTL Klub / Fókusz

#Bulvár#shane tusup#párkapcsolat#kutya

Címlapról ajánljuk