Bulvár

„Férfi ilyet nem csinál” – megszólalt Fluor is Opitz Barbi volt barátja által megosztott bosszúpornó ügyében

rtl.hurtl.hu

2022. július 9. 13:37

Az esetből rendőrségi ügy lett.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk Opitz Barbi egyik volt barátja megosztott egy videót, amit korábban az énekesnő küldött neki. Az X-Faktor hatodik szériájának győztese a felvételen meztelenül látható.

Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem

– írta a történtekről az énekes, aki az eset miatt a rendőrséghez fordult.

Fluor a Twitteren reagált a történtekre. Azt írta:

Mennyire kell patkánynak lenni ahhoz, hogy az exedről rakj ki meztelen videót? Remélem, egy büdös nagy per lesz az Opitz Barbi sztorijából. Férfi ilyet nem csinál.

A bosszúpornó egyébként büntetőjogi kategória, bár a jogszabályok leginkább a fiatalkorúakat védik. Az elkövetők így komoly retorziók nélkül szórhatják tele az internetet az expárjuk intim felvételeivel, miközben a párkapcsolati erőszaknak ez a modern formája sok fiatal nő érint, egyre gyakoribb eszköze a bántalmazásnak.

Néhány hónappal ezelőtt a szintén az X-Faktorból ismert Ferenczi Kamilláról terjedt egy 5 évvel ezelőtt készült erotikus videó az interneten, amelyet az akkori barátja készített róla titokban, a beleegyezése nélkül. Amikor Kamilla már nem bírta tovább a megaláztatást és a támadásokat, úgy döntött, megelőzi a találgatásokat és a Fókuszban mesél a felvételről.

 

#Bulvár#opitz barbara#fluor tomi#szexuális bűncselekmény

Címlapról ajánljuk