Futás közben, kihívó dresszben adott interjút Rogán-Gaál Cecília a VárosligetbenGyerekeiről, tanulmányairól és jelenlegi párjáról mesélt Palik Lászlónak Rogán Antal volt felesége.
Bulvár

Futás közben, kihívó dresszben adott interjút Rogán-Gaál Cecília a Városligetben

rtl.hurtl.hu

2022. július 7. 19:14

Gyerekeiről, tanulmányairól és jelenlegi párjáról mesélt Palik Lászlónak Rogán Antal volt felesége.

Rogán Antal kabinetminiszter volt felesége, Rogán-Gaál Cecília volt a Palikék Világa by Manna Futtában című műsorának legutóbbi vendége, amelyet a Blikk szemlézett. A videóban Palik László, a közismert tévés műsorvezető egy városligeti futás közben interjúvolja meg az üzletasszonyt.

Se a politika, se volt férj, se a volt miniszterfeleség cégügyei nem kerülnek szóba a beszélgetésben, a habkönnyű interjú hangsúlya Rogán-Gaál Cecília életmódján, párjához és gyermekeihez való viszonyán marad.

A beszélgetésben szóba kerül az üzletasszony áprilisban született harmadik gyermeke is.

Nyilván kislányt szerettem volna a két fiú után, az lett volna az igazi, de most már semmiért nem cserélném el. Úgyhogy nagyon nagy boldogság a három fiú. Így minden olyan, mint az első kettőnél. De ahogy mondani szokták: a rutin meg az évek, nagyon más így pár évvel később szülni, mint ilyen húszon-nagyon-elején. Ennek minden pillanatát élvezem, egy felszabadult, boldog babázás, mert az ember valahogy nem olyan feszült már

– fogalmazott Rogán-Gaál Cecília.

Az ex-feleség arról is beszélt Palik Lászlónak, hogy két diplomát is szerzett (teniszedzőit és politológusit), továbbá arról is, hogy jelenleg úgy érzi: teljes az élete.


Nyitókép: Mohai Balázs / MTI

#Bulvár#rogán-gaál cecília

Címlapról ajánljuk