Bulvár

„Biztos meleg, vagy kövér nő fétise van” – ilyen kommentekkel szembesül egy túlsúlyos nő izmos férje

rtl.hurtl.hu

2022. július 7. 16:33

Szerinte egy párkapcsolat értékei nem abban rejlenek, hogy a testünk mennyire illeszkedik a társadalom értelmetlen szépségi normáihoz.

Alicia McCarvellnek, az önelfogadás szószólójának 5,4 millió követője van a TikTokon. Nem véletlenül, ugyanis tartalmaival számos fontos társadalmi kérdést feszeget. A nő 16 éve él együtt férjével, Scott-tal, akivel gimnázium óta egy pár alkotnak. Ismertségük alapját leginkább a testsúlyuk közötti különbség és ennek elfogadása adja – legalábbis a közösségi médián kapott kommentek alapján.

Legutóbb egy kedves videót osztottak meg, melyen törölközőben, majd elegáns ruhában mutatják meg testüket. A fotó alá rengeteg komment érkezett, melyek néhol erősen kritizálják és kérdőre vonják kapcsolatuk valódiságát.


Alicia szerint az emberek rájuk néznek és azonnal többre becsülik férjét, mint őt. A kommentelők általában olyan dolgokkal próbálják megmagyarázni a kapcsolatukat, mint „biztosan nem volt kövér, amikor találkoztak” vagy „gazdagnak kell lennie [Alicia-nak]” Beszámolója szerint számtalanszor kap olyan megjegyzést, hogy férje biztosan meleg vagy kövér nő fétise van. A nő ezt leginkább az emberek egysíkú értékrendjének tudja be:

„Elhitették velünk, hogy valaki, aki olyan fitt, mint Scott, soha nem tudna szerelmes lenni egy kövér nőbe. Ez kizárólag azért van így, mert a világ megtanított bennünket, hogy a testük alapján kell értékelni az emberek kapcsolatát.”

A kommentekre reagáló teljes videót itt nézheted meg:

@aliciamccarvell

let's address the trash beauty standards in the room ||••

♬ original sound - Alicia Mccarvell


Nyitókép: (illusztráció) banjoboy02/Getty Images

#Bulvár#túlsúly#alicia mccarvell#tiktok#izmos#kövér#férj#Videó#kritika

Címlapról ajánljuk