Bulvár

Kajdi Csaba: Tóth Gabi lesz a kultúránk? Atyavilág, hova jutunk?

rtl.hurtl.hu

2022. július 6. 14:00

Erős szavakkal reagált arra, hogy az állami támogatás megvonása miatt utolsó napjait éli az Átrium Színház.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a tönk szélére került az Átrium Színház, mivel nem kapták meg a várt 225 millió forintos állami támogatást.

Az ügyben Instagram-oldalán fejtette ki véleményét Kajdi Csaba menedzser, videóját a Blikk szemlézte. A Cyla művésznevet is használó Kajdi többek között kifejtette – Márai szavaival élve –, hogy olyan világ jön, amiben mindenki gyanús, aki szép, tehetséges és jelleme van.

„Az Átrium Színház egy fillér támogatást nem kapott... Nyilván anyukám, az Alföldi Robival meg az Őrült nők ketrecével kihúzták a gyufát, mint ahogy a Pintér Béla Társulat is! Az a lényeg: minden, ami egy picit megmozgat, egy picit elgondolkodtat, azt eltöröljük a föld színéről...” – fogalmazott. 

„Egyetlen egy dolog van, amit tehetünk, semmi más. Ha igényünk van még a kultúrára, el akarunk menni, és nem félünk elmenni olyan színházakba, amiknek a hatalom azt mondta, hogy taka, akkor társadalmi összefogással nekünk kell fönt tartani, támogatni” – mondta Kajdi Csaba, majd hozzátette:

Tóth Gabi lesz a kultúránk? Atyavilág, hova jutunk? Én Pintér Bélát akarok meg Alföldi Robit! Azt, hogy pezsegjen, és sziporkázzon a kultúra

– fakadt ki Cyla, aki szerint muszáj, hogy a tehetség utat törjön magának.

Kajdi Csaba párkapcsolata nemrégiben ért véget, erről a Fókusznak beszélt:


Nyitókép: RTL Klub / Fókusz

#Bulvár#kajdi csaba#tóth gabi#átrium

Címlapról ajánljuk