Bulvár

Axl Rose nincs jól, ezért egy stadionban éjszakázott

rtl.hurtl.hu

2022. július 6. 17:24

A Guns N’ Roses énekese annyira rosszul volt, hogy orvosai tanácsára még a szállodáig tartó utat sem vállalta.

A Guns N’ Roses énekese, Axl Rose egy ideje hangszálproblémákkal küzd a torokgyulladása miatt, így rajongói nagy bánatára több koncertjét is le kellett mondania. A 60 éves rocksztár igyekszik mindent megtenni, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön, így orvosai tanácsára arra is hajlandó volt, hogy két fellépés között a stadionban töltse az éjszakát, míg a zenekar többi tagja visszatért az 5 csillagos hotelükbe – írja a Mirror.

Ahogy észrevettétek, van némi problémám, de ezek a fellépések nagyon fontosak nekünk. Tegnap este itt aludtam

– magyarázta az énekes a színpadon, azt az azonban nem indokolta meg, orvosi miért látták jobbnak, ha a stadionban alszik, így csak feltételezhetjük, hogy túlságosan kifárasztotta volna az utazás.

Szóval változtatok kicsit a dalokon, remélem nem bánjátok. Nagyon szeretném tovább csinálni.

– kért elnézést a rajongóitól Axl a szombati koncertjén.

A zenekarnak több koncertjét is le kellett mondania a közeljövőben, így a glasgow-i koncert is elmarad, azonban a megkértek mindenkit, hogy őrizzék meg a jegyeiket, mert megpróbálják bepótolni az elmaradt fellépéseket.

Habár csalódottak voltak, a rajongók jókívánságokkal özönlötték el a Guns N’ Roses  énekesének közösségimédia-felületeit, és remélik, hogy a müncheni koncerten már fel tud lépni a zenekar.

Nyitókép: Allen J. Schaben / Los Angeles Times / Getty Images

#Bulvár#axl rose#betegség#koncert#Kultúra#guns'n'roses

Címlapról ajánljuk