Bulvár

Harry herceg 40 éves korára teljesen megkopaszodhat

rtl.hurtl.hu

2022. július 4. 9:35

Sietnie kell, ha le akarja lassítani a folyamatot.

Dr. Manish Mittal hajbeültetás-specialista a brit Sunnak azt mondta: Harry sussexi hercegnek gyorsan kell cselekednie, ha meg akarja állítani vagy vissza akarja fordítani hajhullását.

A szakember szerint a 37 éves Harry herceg vagy elfogadja kopaszságát – ahogyan ezt a 40 éves testvére, Vilmos herceg és 73 éves apja, Károly herceg is tette – vagy befizet egy hajátültetésre, esetleg parókát hord.

Dr. Mittal úgy fogalmazott: a hajvonal visszahúzódásának sebessége alapján a herceg 2 éven belül teljesen megkopaszodhat, vélhetően ez 40 éves korára bekövetkezik. Egy népszerű közösségi alkalmazás segítségével (aminek használatát az adatvédelmi aggályok miatt nem tanácsoljuk) megnéztük, hogyan nézne ki a herceg kopaszon. Maradjunk annyiban, hogy akkor is nagyon sármos lenne.

Harry herceg 40 éves korára teljesen megkopaszodhat
Forrás: Wikimedia Commons, a FaceApp segítségével

Hozzátette: ha Harry herceg hajbeültetést szeretne, akkor a hajhullást stabilizáló gyógyszert kell szednie, mielőtt 18 hónap különbséggel, két műtét keretében körülbelül 2000 egyedi hajgraftot ültetnek be neki. Ennek megvan az ára, a beavatkozásért nagyjából 40 ezer fontot, átszámítva körülbelül 18,4 millió forintot kellene fizetnie.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, újabb botrányt robbanthat a hercegi pár: Meghan Markle és Harry herceg nemrégiben ellátogattak Oprah Winfrey villájába. A források szerint egy órát töltöttek a birtokon, és az ötperces utat otthonukból egy autókból álló konvojban tették meg. Az, hogy a házaspár felkereste a televíziós személyiséget, meglepetésként érheti a királynőt, a vizit apropója ugyanis lapértesülések szerint egy újabb, minden titkot leleplező interjú volt. 

Nyitókép: Karwai Tang / WireImage

#Bulvár#harry herceg#kopaszodás#kopaszság#hajhullás

Címlapról ajánljuk