Bulvár

A viszkis rablót rendszeresen verték gyerekként – ő sose fog kezet emelni sajátjaira

rtl.hurtl.hu

2022. június 25. 9:32

Öröm és bosszúság is az apaság Ambrus Attila számára.

Három és fél éves lett Ambrus Attila, a viszkis rabló lánya, és most lépett be a dackorszakba. A Bors szerint az apaság nem várt kihívások elé állítja Ambrust, de ő negy szégyelli, ha beletörik a bicskája a feladatba – legalább akkora öröm, mint amekkora bosszúság számára az apaság.

„A minap Székelyföldön hideg volt, szerettem volna, ha nem fázna meg. Megkértem, vegye fel a cipőjét, de ő vagy hatszor körberöhögött. Nyilván ilyenkor bepöccenek, de kezet sosem fogok rá emelni! Erre megesküdtem magamnak. Ma már megpróbálok higgadt maradni, de nagyon nehéz…” – mondta a lapnak.

Arról is beszélt: neki hányattatott gyerekkora volt, és ha eluralkodik rajta az ideg, minden erejével kontrollálni akarja magát. „Kiskoromban rendszeresen vertek, de én soha nem leszek képes ilyet tenni, nincs az a pénz!” – tette hozzá.

Édesanyjáról így beszélt: „Másfél éves voltam, mikor faképnél hagyott minket az anyám és beállt egy vallási gyülekezetbe. Amikor az esküvőmre meghívtam, és nem jött el, végérvényesen megszakítottam vele a kapcsolatot. Majd eltelt jó pár év, és a gyerekeim érdekeit figyelembe véve úgy döntöttem, elásom a csatabárdot, szükségük van a nagymamájukra”.

Ambrus korábban arról beszélt a Fókusznak: múltjára egyáltalán nem büszke, jelenére viszont annál inkább:


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#ambrus attila#gyerek#nevelés#verés#anya

Címlapról ajánljuk