Bulvár

Csuti ismét beszállt a kormány és a Ryanair csatározásába – ha már ott volt, a „hájpacniknak” is beszólt

rtl.hurtl.hu

2022. június 24. 15:42

Emelkednek a tétek.

A múlt héten az Instagram-oldalán kritizálta Csuti a Ryanair vezérigazgatóját, Michael O’Leary-t, most pedig egy reggeli műsorban is beszólt a légitársaságnak, írja a 24.hu.

Arról beszélt: tavaly repült először és utoljára Ryanairrel, mivel nem volt más lehetősége. „Az állandó késések, a szolgáltatás minősége, csörög-zörög…” – sorolta panaszait a műsorvezetőnek a celeb. Ő úgy gondolja, az alacsony jegyár ellenére sem éri meg sokszor fapados légitársaságot választani.

Szolgáltatás címszó alatt én egyetlenegy dolgot nem tudok elfogadni, amikor az időddel baszakodnak. (…) Az, hogy én kellemetlenül utazom, nem tudok három bőröndöt magammal vinni, vagy csak nagyon drágán, azt az embernek el kell tudnia fogadni akkor, amikor egy fapados légitársasággal szeretne utazni, és pénzt szeretne spórolni az utazásán. Az, hogy te hat órát késel, az nonszensz, apám!

– fejtette ki véleményét. O’Leary-ről pedig azt mondta: „Picit utánaolvastam a dolgoknak, akkor láttam az elmúlt évek hajmeresztő kirohanásait, véleménymegnyilvánulásait, ami azért – valljuk meg őszintén – egészen durva, még ha van is igazságtartalma bizonyos dolgoknak. De például olyat egy cégvezető nem fogalmaz meg, hogy »gondolkodtunk azon, hogy extraárat vetünk ki a hájpacnikra«. Senki nem akar egy hájpacni mellett utazni. Tegyük a szívünkre a kezünket, tényleg nem. Egyszer jöttem haza New Yorkból úgy, hogy álltam, és besegítettem a személyzetnek, mert egyszerűen nem fértem el egy illető mellett.”

A Ryanair a légitársaságokra is kivetett extraprofitadó miatt került a figyelem középpontjába, amit többször is „idiótának” neveztek, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszterrel egyetemben. Korábban az RTL Híradó is foglalkozott a témával:

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#csuti#ryanair#kövér#michael o'leary#extraprofitadó

Címlapról ajánljuk