Bulvár

Kim Kardashian megtörte a csendet Marilyn Monroe ruhájával kapcsolatban

rtl.hurtl.hu

2022. június 22. 13:25

Megerősítette, hogy semmilyen kárt nem okozott a ruhában. 

Miután felröppent, hogy Kim Kardashian maradandó károkat okozott a Met-gálán Marilyn Monroe híres ruhájában, majd a tulajdonos Ripley's ezt közleményben tagadta, a híresség is megszólalt az üggyel kapcsolatban a Today Show-ban.

Mint ismert, Kardashian azt a ruhát viselte, amit Monroe 1962-ben, amikor John F. Kennedy elnöknek elénekelte a Happy Birthday című dalt.


A műsorban megkérdezték Kardashiant, igazak-e az állítások, amelyekkel egy Monroe-szakértő lépett a nyilvánosság elé, de a televíziós személyiség tagadta a vádakat. (A szakértő azt állította, hogy a ruha cipzárja melletti szakadások és kopások a gála miatt keletkezhettek.) Kardashian elmondta, remekül dolgoztak együtt a ruhát birtokló Ripley's nevű vállalattal, és külön emberek voltak arra, hogy biztonságosan adják rá a híres szettet. 

Kardashian csak rövid ideig, mindössze három-négy percig viselte a ruhát, a műsorban pedig elmondta: tiszteli Monroe-t, megérti, milyen sokat jelent ez a ruha az amerikai történelemben. Hozzátette azt is, hogy mivel a gála idei témája az amerikai divat volt, arra gondolt, „mi is lehetne amerikaibb, mint Marilyn Monroe, ahogy a Boldog születésnapot című dalt énekli az Egyesült Államok elnökének?”.

Nyitókép: Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum  /Vogue

#Bulvár#kim kardashian#marilyn monroe#ruha#met-gála

Címlapról ajánljuk