Bulvár

Nem hozott szerencsét Harry hercegnek Meghan Markle

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. június 18. 14:15

Sussex hercegnője kilátogatott férje pólócsapatának kaliforniai mérkőzésére, amin a Los Padres csapatát a rivális Folded Hills csúnyán hazazavarta.

A londoni királynői évfordulós ünnepségek kínos eseményei után pénteken, egy kaliforniai lovaspólómeccsen bukkant fel újra a nyilvánosság előtt Meghan Markle, Harry herceg felesége. A brit bulvársajót által rendszeresen támadott sussexi hercegnő italokat kortyolgatva, más játékosok feleségeivel csevegve szurkolt férjének a Santa Barbara-i Polo & Racquet Club pályája mellett. A The Sun jelentése szerint a pálya egy kőhajításnyira található a pár több millió dolláros kastélyától.

A wales-i herceg csapata, a Los Padres a vasárnapi Pacific Coast Circuit Intra-Circuit kupa döntőjébe jutásért játszott. Harry nemrég csatlakozott nagy lelkesedéssel ehhez a lovaspólócsapathoz, egy egész szezonra leszerződve, de a pénteki meccs nem tölthette el örömmel: a rivális Folded Hills játékosai kiejtették őt és csapatát. A Sun szerint Meghan csalódottnak tűnt Harry nem túl eredményes játékát látva.

Pedig májusban még jól mentek a Los Padres dolgai, Harry herceggel együtt ünnepelték nemrég győzelmüket. Harry herceg szinte egész életében lovaspólózott, bátyja, a 39 éves Vilmos herceg oldalán, akivel az utóbbi hetekben nem alakult felhőtlenül a kapcsolata. A múlt hétvégén érződhetett is ennek hatása: Harry egy kaotikus pólómeccsen lezuhant a lováról. Mindez azután történt, hogy a hírek szerint Vilmos a platinajubileumi ünnepségek alatt nem találkozott személyesen a bátyjával, emlékeztet a The Sun. (A testvérek mindketten ott voltak a Szent Pál katedrálisban a hálaadó istentiszteleten, de távol ültek egymástól és egyébként nem érintkeztek egymással.)

Nyitókép: Meghan, Sussex hercegnője egy 2018-as pólómeccsen, Windsorban – Fotó: Anwar Hussein / WireImage

#Bulvár#meghan markle#harry herceg#lovaspóló

Címlapról ajánljuk