Bulvár

Amber Heard nem hibáztatja az esküdtszéket, hogy vesztett Johnny Depp ellen

rtl.hurtl.hu

2022. június 13. 16:46

Az viszont szerint nem volt fair, ahogy a közösségi médiában kezelték az ügyet.

Nagyinterjút adott Amber Heard, miután elvesztette a viharos, heteken át tartó jogi csatát exférjével, Johnny Depp-pel szemben.

Heard az NBC News Today című műsorának nyilatkozott, amelyből néhány részletet már közzétettek. A színésznő ebben többek között arról beszélt, hogy nem hibáztatja az esküdtszéket az ítélet miatt, sőt megérti őket, mert Depp egy szeretett figura, az emberek úgy érzik, hogy ismerik őt. „Ő egy fantasztikus színész” – tette hozzá. A műsorvezető ekkor emlékeztette a színésznőt, hogy az esküdtszék tagjainak nem szabad hagynia, hogy elkápráztassák őket, hiszen a tényeket és a bizonyítékokat kellene nézniük, mire Heard visszakérdezett:

hogyan is tehettek volna így, ha három és fél hétig hallgattak egy vallomást arról, hogy én egy hiteltelen személy vagyok és egyetlen szavamat sem szabad elhinni?

Ugyanakkor Heard úgy véli, a közösségi médiát elárasztó kommentek tisztességtelenek voltak vele szemben, ráadásul a héthetes tárgyalás ideje alatt az emberek egyértelműen Depp oldalán álltak. Az előzetest kísérő NBC-cikk megjegyezte, hogy míg a #justiceforjohnnydepp hashtaget közel 20 milliárdan nézték meg, addig a #justiceforamberheard hashtagre körülbelül 80 millióan kattintottak a TikTokon.


Heard hozzátette: nem érdekli, hogy az emberek mit gondolnak róla, vagy hogy milyen ítéletet akarnak mondani arról, ami az otthonában, a házasságában, zárt ajtók mögött történt. „Nem gondolom, hogy az átlagembernek tudnia kellene ezeket a dolgokat, ezért nem veszem személyesnek. De még az az ember, aki szerint megérdemlem ezt a sok gyűlöletet, és aki szerint hazudok, az se tudna a szemembe nézni, és azt mondani nekem, hogy a közösségi médiában tisztességesen bántak velem. Nem mondhatjuk, hogy ez igazságos volt”.

Nyitókép: Cliff Owen / Consolidated News Pictures / Getty Images

#Bulvár#amber heard#johnny depp#közösségi média#per#bíróság

Címlapról ajánljuk