Bulvár

Meghan Markle meglepő becenevet kapott Károly hercegtől

rtl.hurtl.hu

2022. június 5. 21:55

Elsőre nem hangzik túl hízelgőnek a menyének adott név.

Nagy figyelem övezi most Meghan Markle sussexi hercegnét és férjét, Harry herceget, mivel Erzsébet királynő platinajubileumának alkalmából hosszú ideje először tűntek fel brit uralkodói szerepükben – igaz, ettől még nem váltak a brit királyi család dolgozó tagjaivá.

A Marie Claire vasárnap arról írt, hogy Károly herceg furcsa néven szokta emlegetni Meghan Markle-t: úgy nevezi, hogy

Volfrám.

(Angolul Tungsten.) Az első látásra nem túl hízelgő név valójában elismerést fejez ki – ezt állítja legalábbis Christine-Marie Liwag Dixon, a brit királyi család szakértője –, ugyanis a volfrám az egyik legkeményebb, valamint a legmagasabb olvadáspontú fém.

A becenév tehát a sussexi hercegné ellenálló-képességére és kitartására utal, amire szüksége is volt az évek során, hiszen nem találta meg a helyét a királyi családban. A hírhedt brit bulvárlapok már a legelején hadjáratot indítottak ellene, és mint később Oprah Winfrey beszélgetős műsorában a hercegi pár utalt rá, rasszista megjegyzéseket is el kellett viselnie a Windsor család egyes tagjaitól. A hercegi pár királyi kötelességekről és előjogokról való lemondása sem nyerte el az előkelő rokonok tetszését.

2019. márciusi kép a várandós sussexi hercegnéről és apósáról – Richard Pohle/WPA Pool/Getty Images

A jelek szerint azonban Károly herceg nagyon is tiszteli menye keménységét és hajlíthatatlanságát, ugyanis emiatt nevezte el Volfrámnak Russell Myers udvari tudósító szerint. Bár maga Harry herceg nem mindig jött ki jól apjával, Károly és Meghan között mindig jó kapcsolat volt a rálátók szerint. Olyannyira, hogy Meghant menyasszonyként részben későbbi apósa kísérte az oltár elé 2018-as esküvőjén.

Nyitókép: Károly herceg, felesége, Kamilla cornwalli és Meghan sussexi hercegné május 22-én – Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images

 

#Bulvár#károly herceg#meghan markle#harry herceg#platinajubileum#brit királyi család#becenév

Címlapról ajánljuk