Bulvár

Megmutatták kisbabájuk arcát Rácz Jenőék: „Olyan, mint egy klón”

rtl.hurtl.hu

2022. június 2. 7:41

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra első gyereke áprilisban született.

„A lányunk tiszta Jenő! Az arca, a szeme, a haja az apjáé", mondta Rácz-Gyuricza Dóra áprilisban született, Kamilla nevű kisbabájukról a Story magazin új számában, amit a 24.hu szemlézett. Rácz hozzátette, hogy a kicsi orra az édesanyjáéra hasonlít.

A házaspár szerint összességében olyan a baba, mintha kettejük klónja lenne.

A pár nagyon élvezi új életét a kihívások ellenére. Rácz arról beszélt, hogy nem túl könnyű a családi és a szakmai életét egyensúlyba hozni: „Mondtam a feleségemnek, hogy ne értse félre, az életemnél is jobban szeretem, de az a szerelem, amit a kislányom iránt érzek, nem evilági”.

Influenszer felesége pedig arról beszélt: „Nekem fontos, hogy mikor Jenő hazajön, ne azt lássa, hogy büfis pólóban ülök a kanapén, miközben folyik a tejem. Szeretnék neki tetszeni, még ha pizsiben is vagyok. De már voltunk kettesben randizni, na akkor rendesen kicsíptem magam”.

Rácz-Gyuricza Dóra korábban arról beszélt a Fókusznak, hogy még csak hat hete született meg a kislánya, de máris több mint tíz kilótól szabadult meg. Az anyuka ragyog a boldogságtól és már szinte nem is látszik rajta, hogy nemrég még a pocakjában rugdosott Kamilla. A párkapcsolat legfontosabb mérföldköveiről itt írtunk.

#Bulvár#kisbaba#konyhafőnök#család#rácz-gyuricza dóra

Címlapról ajánljuk